2777
2789
عنوان

وای من خیلی استرس دارم 🥶🥶

81 بازدید | 6 پست

کنکوری ام اونقدر استرس میکشم که حتی وقتی می‌خوام ی ص بخونم‌ می‌خوام بمیرم از بس به آینده فک میکنم که قراره چه اتفاقی بیفته یعنی دلم میخواد بمیرم اون لحظه واقعا کسی از اطرافیانم نیس که بهم کمک کنه همه سرشون به کار خودشونن 

حالم خیلی بده 😭😭😭😭

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

منم کنکوریم و درکت میکنم ، استرس بخشی از این مسیره ولی باید کنترلش کنی چون اگه کنترل نکنی شرط میبندم دیگه کنکوری هم برات وجود نداره 

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کنکوریم و درکت میکنم ، استرس بخشی از این مسیره ولی باید کنترلش کنی چون اگه کنترل نکنی شرط میبندم ...

خب همین وقتی به مسیر نگاه میکنم خودمو میبازم و اصلا قابل کنترل نیست 

خب همین وقتی به مسیر نگاه میکنم خودمو میبازم و اصلا قابل کنترل نیست

باید پیش یه مشاور روانشناس بری که کمکت کنه و اینکه اعتماد ب نفستو بالا ببر تا به کاری که میکنی اطمینان داشته باشی

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

باید پیش یه مشاور روانشناس بری که کمکت کنه و اینکه اعتماد ب نفستو بالا ببر تا به کاری که میکنی اطمین ...

والا رفتم تاثیری نداشت