2777
2789
عنوان

خرید از باسلام

84 بازدید | 19 پست

بچه ها من ی کفش سفارش دادم بعد عکسایی ک دیدم از کسایی ک خریده بودن خیلی بی کیفیت تر بود و لغو سفارش زدم

حالا غرفه داز امروز بجای تایید لغو سفارشم سفارشمو ارسال کرده کد رهگیری هم فرستاده😑😐چیکار کنم؟

پشتیبانی ام جپاب نمیدن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

ولش کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ولش کن

بذا بفرسته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذا بفرسته

اخه نمیخام این همه پول دادم بابت کفشی که بدرد نمیخوره

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اخه نمیخام این همه پول دادم بابت کفشی که بدرد نمیخوره

بذار بیاد بعد مرجوع کن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

مگه میشه زنگ بزنی پشتیبانی جواب ندن حتما جواب میدن من بارها تماس گرفتم 

حتما اطلاع بده که جلوی واریز پول رو بگیرن

من برای همسرم لباس گرفتم بهش کوچیک بود کل پول رو بهم برگردوندن لباس رو هم پست کردم برای فروشنده

اشهد ان علی ولی الله

مگه میشه زنگ بزنی پشتیبانی جواب ندن حتما جواب میدن من بارها تماس گرفتم حتما اطلاع بده که جلوی واریز ...

بخدا هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن

همونی رو زنگ میزنی که باید منتظر بمونی مثلا ده نفر جلوت هستن؟

ارهه

اره عزیزم همینو میزنم میگه برو پشتیبانی با پیام 

یا میگه منتظر بمون باز هیچی 

به این شماره که فرستادم زنگ بزن قطع نکن تا نوبتت بشه شاید نیم ساعت طول بکشه ولی کارت رو راه میندازه

مرسی عزیزم دمت گرم❤️❤️❤️