2777
2789

مثلا گروه دوستی ۳ نفره یا ۵ نفره همیشه یکی اون وسط تنها میمونه ، هر چقدرم بگیم جو صمیمانه هست بازم یکی تنها میمونه ، شما برعکس اینی که میگم رو دیدید ؟ 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما گروه ۴ نفره بودیم. دوتاشون قهر کردن شدیم دو تا سه نفره

بعد یه نفر از اون یکی گروه هم یواش یواش اومد بیرون شدیم یه دونفره و یه سه نفره. یعنی الان انگار فقط من مشترکم بین دو تا گروه

ولی همیشه هم قرارامون لزوما سه نفره نیست. دو تایی هم بیرون میریم. 

مثلا مهمونی که شوهرامون باشه با یکیشون بیشتر هست. این که خودمون دوتایی بریم بیرون با یکی دیگه شون

چه موندگار بوده دوستیتون 

مال ما سال تموم بشه دیگه همو نمیبینم 

راستش من هر کی رو دیدم جفت شدن یکی تک مونده از دوران مدرسه تا دانشگاه

ببین ما این مدلیه که گروه داریم. بعد مثلا من میگم بیاید فردا بریم بیرون. یکیشون میگه چه خوب بریم. اون یکی میگه من وقت ندارم شما برید

دیگه به خاطر اون برنامه رو کنسل نمی‌کنیم. حالا دفعه بعد ممکنه دو نفر دیگه بتونن هماهنگ کنن و برن

دیگه آدم باید تلاش کنه که پایدار بمونن. به قول شما دوستی ها راحت میتونن تموم شن. ولی بعدش آدم تنها م ...

حرفت درسته ولی تلاش باید دو طرفه باشه 

من همیشه تلاش میکردم پایدار بمونه ولی دوستای دیگه براشون مهم نبود ، مخصوصا تا وارد رابطه میشن دوستاشون رو فراموش میکنن 

اکیپ سه نفره که خوبه تنها نمیمونن من دیدم 

ولی پنج نفره هفت نفره اره موافقم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥