بچه هاا من بعد شش هفت سال سرپسرم شایدبگم بصورت معجزه باردارشدم نذرکردم اگه بارداربشم چ پسرچ دختراسمش به اهل بیت بذارم الان موندم چی بزارم میترسم هم نخام بزارم پسرم گفت معصومه ولی من نخاستم الان گیرداده بزاریم ایدا منتها میترسم کسی نظری نداره؟
خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
برید دوباره بخونید متن تونوآخرش یا نذر نکنید یا عمل کنیدخب آدم تو شرایط سخت به تنها کسی که امیدشه خد ...
خب دیگه تو شرایط سخت آدم قول میده معرفت باید بخرج بده عمل کنه .عین این میمونه من مثلا ی دارو میخوام از شما بگیرم ک خیلی حیاتیه میگم فلانی دارو رو بده مثلا بچم زنده بمونه منم بجاش ۳ دنگ خونمو بهت میدم تو دارو رو میدی ولی من بچم ک خوب شد خونه رو نمیدم ب تو این یک مثال خیلی ابتداییه انگار آدم خرش ک از پل میگذره دیگه همه چیز رو یادش میره .خودش میدونه و خدای خودش ولی من واقعا برام سوال شده ک چرا چیزی ک قراره بهش عمل نشه نذر میکنن؟ ک استارتر گفته عمل میکنم
منم نیت دارم اگه باردار شدم دختر باشه رقیه بزارم پسر باشه علی اکبر.
من خواستم اسم پسرم بزارم علی اصغرقبل باردارشدنم خواب دیدخواهرشوهرم ک داشت گره میبست برام توگهواره علی اصغر بعدش، باردارک شدم گفتم میزارم علی اصغر نزدیک زایمانم بازخواهرشوهرم گفت پدرش خدابیامرزدیده گفته این پسربزارین محمدعلی ک پدرش، رزق روزی بیات واسش، دیگه این شد ک بزارم محمدعلی خدایی، هم بااومدنش خداروشکر خدارزق روزی بهمون داد
خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰