2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن بچه ی ابتدایی😔

582 بازدید | 19 پست

عصری رفته بودیم پارک من و دوستم بعد دوتا پسر بچه ی ابتدایی بودن با یه پسری که میخورد ۱۴ ساله اینا باشه 

دیدم که پسر ۱۴ ساله سیگار رو برای اون کوچیکه روشن کرد خیلی اعصااابم خرد شد درسته ب من ربطی ندارع اما واقعا نمیتونستم بی تفاوت باشم و کاری نکنم چون واقعا اینده ی اون بچه نگرانم کرده بود من خودمم سنی ندارم که بخوام کسی رو نصیحت کنم اما

ادامش رو الان تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این صحنه رو دیدم خیلی بهم ریخته ام واقعا حرصم گرفته بود بچه ها هم مشخص بود که شیفت بعد از ظهرن کیف هاشون رو دوششون بود 

بلند شدم برم باهاشون حرف بزنم که حداقل متوجه بشه کارش اشتباهه رفتم ب اون اقا پسری که بزرگتر بود گفتم تو که بزرگتری این چ حر‌کتیه واقعا جای تاسف داره برا تو اینا خب بچشون این انکار کرد که من کاری نمیکردم من داشتم ازش میگرفتم در صورتی که خودمم دیدم واسش روشن کرد 

دوستم اون پسرو که سیگار میکشید رو شناخت و گفت نکن این کارو ب خواهرت میگم اولش انکار کرد و فش میداد که من اونو نمیشناسم 

بعد ترسید گفت که ب خواهرم نگو و این حرفا

من بالا هم عرض کردم که سنم کمه و در حدی نیست سنم که بخوام چیزی بگم ولی خانوما خیلی حواستون ب بچه هاتون باشه مراقب دوستاش و محیطی که هست باشین این جامعه خیلی خطرناک شده و یه بچه نباید هفت شب توی پارک باشه

بدتر لجشونو در اوردی با این حرکتت بیشتر سمت این کار میرن حداقا اروم و مهربون میگفتی ن با تعصب اینا تو خونه خودشون انقدر مشکلات دارن 

واسه فرار از مسکلات اینکار رو میکنن تو فقط نمک رو زخمشون پاشیدب

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚