2777
2789
عنوان

خوردن زعفران

1124 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من خونه مادر شوهرم خورشت مرغ خوردم و بعد اتمام غذام تازه خواهر شوهرم با مامانش قرقر میکرد چرا زعفرونش کمه و مزه زعفرون نمیده زیاد فهمیدم تو خورشت مرغش زعفرون ریخته. خودم تو خونه زعفرون نمیخورم چون هفته7 هستم به خاطر خطر سقط مصرف نمیکنم . حالا میترسم بلایی سر بچم بیاد. بنظرتون چیکار کنم؟  

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگران نباش شربت غليظ زعفرون باعث سقط ميشه ميگن  ب اندازه اي ك تو غذا بخوري ايرادي نداره زيا ...

خدا از دهنت بشنوه نه خودم و مامانم اینا که اصلا فعلا زعفرون همون یکم هم تو غذا هم نمیریزیم چون بچه اولمه یکم میترسم فقط خدا خودش حفظش کنه بچه منو و همه ی شما مامانا رو

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

خیلیا اصلا نمیدونن که زعفران باعث سقط میشه منم بعد از دوتا بچه تازه تو نی نی سایت فهمیدم  

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂