2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8614 بازدید | 53 پست

عزیزم خدا یک جوری گره از مشکلات ما باز کنه قشنگ درکت میکنم الان مادرم که به رحمت خدا رفته من موندم یک برادر دو قطبی بی کس و کار که روح و روانم بهم ریخته دارم میمیرم از غصه و استرس هاش حسرت یک لحظه ارامش دارم

پسر گلم 
خیلی سخته عزیزم،آدم نمیتونه از مشکلات خانوادش غافل باشه و از طرفی هم زندگی خودتم تحت تاثیر قرار میده ...

من انقدر چله نذر نیاز به هرکی میرسم التماس دعا میگم به خدا موندم دیگه ناشکر خداوند نیستم خیلی دستمو میگیره ولی کاش یک ذره برادرم اهل بشه انقدر منو دق نده

ستارتر ببخشید دردل کردم یاد مشکلات خودم افتادم دقیقا منم همین مشکل های شما رو داشتم

پسر گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه به این نتیجه رسیدم دنیا جای آرامش نیس، نمیخوام خدانکرده ناشکری کنم، اما تو زندگی خودم دیدم تا یکم به آرامش میرسم یه چیزی میشه که زندگیم مث یه طوفان وحشتناک زیر و رو میشه، خدا فقط بهمون کمک کنه تا آخر عاقبتمون به خیر بشه و از این آزمایشات الهی سربلند بیرون بیایم، میگن:

هرکه در این دیر مقربتر است

جام بلا بیشترش میدهند

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.
خدا نکنه عزیزم.تورو خدا دعا کن.دیگه نمیدونم چیکار کنم.احساس پیری میکنم.شوهرمو نذاشته بودم بفهمه اما ...

بهاره جان درکت میکنم شرایطمون شبیه به همه شایدمیتونم بگم من بدازتوهس شرایطم چون ازشوهرم شانس نیاوردم منم خیلی دلم به حال مادرم میسوزه واقعاتنهاست ولی باوجوداینکه خونشون خیلی نزدیک ماست شوهرم راضی نیست بیادخونم واونم نمیادشوهرم باخانواده من خیلی بده 

🌟باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن 🌟
بهاره جان درکت میکنم شرایطمون شبیه به همه شایدمیتونم بگم من بدازتوهس شرایطم چون ازشوهرم شانس نیاوردم ...

واقعا سخته.آدم دلش میخواد بزا عزیزش بخصوص مادرش همه کاری بکنه ولی نمیشه.من شوهرم خیلی میگه مامانم بیاند خونمون بخصوص اینکه ما یه شهر دیگه هستیم.ولی مادرم یکم مشکل جسمانی دارن خودشون راضی نمیشن خونه داماد بمونن.

عزیزم خدا یک جوری گره از مشکلات ما باز کنه قشنگ درکت میکنم الان مادرم که به رحمت خدا رفته من موندم ی ...

خدا مادرتونو رحمتشون کنه.واقعا سخته بخصوص که ما دخترا حس مسئولیت میکنیم.به خدا اصلا خیری از برادرام ندیدم ولی دوسشون دارم.دست خودم نیست نمیتونم ناراحتیشونو ببینم.

منکه به این نتیجه رسیدم دنیا جای آرامش نیس، نمیخوام خدانکرده ناشکری کنم، اما تو زندگی خودم دیدم تا ی ...

من که شرمنده خدا هستم.خیلی آدم معتقدی هستم ولی لمروز بس که فشار روم بود کفر گفتم.یعنی خدا میبخشه؟

من انقدر چله نذر نیاز به هرکی میرسم التماس دعا میگم به خدا موندم دیگه ناشکر خداوند نیستم خیلی دستمو ...

عزیزمی درکت میکنم.منم با وجود اینکه خودم مشکل دارم ولی همش دارم برا این دوتا نذر و نیاز میکنم.برادرام اینقدر آدمای مومنی بودن ولی الان اصلا به هیچی اعتقاد ندارن.خدا کنه اینام اهل بشن.میترسم برادرم با خانومش یه مشکل برخورد کنن.از دیروز با هم قهرن هر کاریم کردن آشتی نکردن.اون یکی هم که وسایلشو جمع کرد رفت.من موندم و اینکه چجوری فقط به مادرم آرامش بدم.ولی تو دل خودم آشوبه.مثلا بعد دو هفته اومدم خونوادمو ببینم دلم واشه

میفهمم چی میگی،یه وقتا در شرایط خیلی خیلی بدی هستیم،آره عزیزم خدا خیلی مهربونه، استغفار کن، چرا نبخشه؟میبخشه گلم، فقط اینکه گاهی این دنیا صبر زیاد میخواد مخصوصا برا یه سریا خدا امتحانهای سختی میزاره شاید چون توی ظرفیت وجودیشون بزرگ شدن روحشون را با این امتحانها میبینه؛وگرنه که خدا بد مارو نمیخواد و از همه هم بیشتر مارو دوست داره.

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.

راستش خود من هم الان با همسرم به مشکل حادی خوردم،مرز جدایی هستیم و فقط یه امضای آخر محضر مونده، نمیدونم خدا حکمتش چی بوده، زندگیم بالا و پایین زیاد داشته،پدرم هم دقیقا ۲ماه مونده به عروسیم از دست دادم اما از شوهرم ک خانوادش هم خیری ندیدم، ینی بیشتر خانوادش نزاشتن زندگی کنیم، شما هم برام دعا کن.

عزیزمی درکت میکنم.منم با وجود اینکه خودم مشکل دارم ولی همش دارم برا این دوتا نذر و نیاز میکنم.برادرا ...

برا آشتی بین برادرت و همسرش سوره مزمل را ۴۰ شب بخون میگن محبت زن و شوهر را زیاد میکنه، ذکر یا ودود ۱۰۰۱ مرتبه هم میگن خوبه.

برا آشتی بین برادرت و همسرش سوره مزمل را ۴۰ شب بخون میگن محبت زن و شوهر را زیاد میکنه، ذکر یا ودود ۱ ...

ممنون عزیزم.انشاالله که مشکل شمام حل بشه.ناراحت شدم گفتی میخوای جدا شی و پدرتم فوت شدن خدا رحمتشون کنه.امیدوارم خدا نگهدار زندگیتون باشه و دل شمام خوش بشه.

ممنون عزیزم.انشاالله که مشکل شمام حل بشه.ناراحت شدم گفتی میخوای جدا شی و پدرتم فوت شدن خدا رحمتشون ک ...

ممنونم دوست خوبم،ایشالا مشکل شما هم بزودی و بهترین شکل خدا حل کنه، سایه مادر و پدر عزیزت را بالا سرت حفظ کنه.التماس دعا.خیلی مراقب مادر گلت باش و همچنین خودت.

میفهمم چی میگی،یه وقتا در شرایط خیلی خیلی بدی هستیم،آره عزیزم خدا خیلی مهربونه، استغفار کن، چرا نبخش ...

واقعا نفهمیدم چی شد که شاکیه خدا شدم.خیلی خستم.30 ساله از خانوادم دارم ضربه میخورم.دارم بابت اخلاق و رفتاراشون دیوونه میشم.هرروز دعوا.اصلا اینجا رنگ آرامشو نمیبینم.ولی خانوادم هستن نمیتونه ازشون بگذرم.بخصوص مادرم.از حالا داره برا فردا که میخوام برم غصه میخوره.خیلی پیر شده.نگاش که میکنم یه پیرزن شکسته پر از غم میبینم.دلم میگیره...