یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دیوار پر شده از فروش محصولات ارایشی! به یکیش پیام دادم درآمدش چجوریه میگه انقد خوبه خودت هم باور نمیکنی🤦♀️🤦♀️ میگه دوست آشنا فامیل هرکیو داری معرفی میکنی میفروشی
خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
آخه کی از من میاد آرایش میخره والا جوری خانوما هجوم بردن به اینکار اینستا رو باز میکنم همش نوشتن فلانیام نماینده شرکت تراست نمیدونم چیزی هس یا نه
خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
گول نخور من خوردم میگم هیچی توش نیست ببخشید ولی باید خیلی قالطاق باشی تا بتونی بفروشی
تو شرکت تراست بودین؟ این کلاس انگیزشی اینا چیه میزارن؟
وای نرو که جز بدبختی چیزی نیست من چندسال پیش تو دام همچین چیزی افتادم پدرم در اومد خیلی هم سیریش هست ...
تو شرکت تراست بودین؟ آخه میگفت تراست با بقیه فرق داره؟ الان میگه شدم کارآفرین و به همه کار میدم سمینار داریم کلاس انگیزشی آنلاین داریم