مامان رادین جون دل منم خیلی گرفته
منم بارها این سوال برام پیش میومد ک چرا اونایی ک راحت گناه میکنن حتی عذاب وجدان ندارن اینقدر زندگیشون خوبه و یکی مثل خودم ک ی صبح ک خواب میمونم و نمازم قضا میشه از عذاب وجدان میمیرم و باز مشکلات دست از سر خودم و خونوادم بر نمیداره
بخدا ی روز داشتم معنی قرآن میخوندم نوشته بود کسانی هستن ک خدا نمیخواد اونا هدایت بشن و راه گناه رو براشون باز میزاره.... حالا من اینجا عین معنی قرآن رو یادم نیس ب زبون خودم میگم....
راه رو همه جوره براشون باز میزاره همه چی رو مهیا میکنه تا خوب غرق در خوشگذرونی و لذت های دنیا بشن و کاملا خدا و اون دنیا رو فراموش کنن و ب خیال خودشون همه چی براشون اوکی باشه ولی اون دنیا دیگه خدا رهاشون نمیکنه این آدما کسایی هستن ک دائما رو گناهان خودشون اصرار دارن......
ولی در عوض بنده هایی ک خدا رو دوست دارن بهشتش رو دوست دارن خدا ب وسیله عذاب و سختی های این دنیا میخواد ی ذره گناهی هم ک کردن بخشیده بشه و دائما ب وسیله سختیها یاد خدا تو دلشون باشه چون خدا خودش میدونه بنده هاش فقط تو سختیها میان سراغش
مطمئن باش خدا تورو از خیلیا بیشتر میبینه و دوستت داره
ولی میخواد لذت ابدیش بهشت ابدی رو نصیبت کنه
خودمم بعضی وقتا مثل همین الان دلم میگیره ولی دلم ب آیه قرآنش خوشه😢😢
اگه حرفام ناراحتت کرد حلال کن اگه نکرد داداشمو دعاکن ب اندازه ی صلوات برای زود برگشتنش😢😢😢😢😢😢