2777
2789

عزیزم نمیشه نظر گذاشت 

گفتم بگم دلت از ما نگیره عزیزم 

انشالله دلت اروم شه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
ممنون عزيزم فك كردم ولقعل كسي اينجلم نخواست درد دلمو گوش كنه

به خاطر همون تاپیک زدم فک نکنی کسی جوابتو نداده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همين وقت عزيزم واسم دعا كنيد 

حتما عزیزم انشالله که حل بشه 

شب آگه خواستی خودت باز تاپیک بزن درد و دل کن الان سایت خلوته

به همين وقت عزيزم واسم دعا كنيد 

مامان رادین جون دل منم خیلی گرفته

منم بارها این سوال برام پیش میومد ک چرا اونایی ک راحت گناه میکنن حتی عذاب وجدان ندارن اینقدر زندگیشون خوبه و یکی مثل خودم ک ی صبح ک خواب میمونم و نمازم قضا میشه از عذاب وجدان میمیرم و باز مشکلات دست از سر خودم و خونوادم بر نمیداره 

بخدا ی روز داشتم معنی قرآن میخوندم نوشته بود کسانی هستن ک خدا نمیخواد اونا هدایت بشن و راه گناه رو براشون باز میزاره.... حالا من اینجا عین معنی قرآن رو یادم نیس ب زبون خودم میگم.... 

راه رو همه جوره براشون باز میزاره همه چی رو مهیا میکنه تا خوب غرق در خوشگذرونی و لذت های دنیا بشن و کاملا خدا و اون دنیا رو فراموش کنن و ب خیال خودشون همه چی براشون اوکی باشه ولی اون دنیا دیگه خدا رهاشون نمیکنه این آدما کسایی هستن ک دائما رو گناهان خودشون اصرار دارن...... 

ولی در عوض بنده هایی ک خدا رو دوست دارن بهشتش رو دوست دارن خدا ب وسیله عذاب و سختی های این دنیا میخواد ی ذره گناهی هم ک کردن بخشیده بشه و دائما ب وسیله سختیها یاد خدا تو دلشون باشه چون خدا خودش میدونه بنده هاش فقط تو سختیها میان سراغش

مطمئن باش خدا تورو از خیلیا بیشتر میبینه و دوستت داره

ولی میخواد لذت ابدیش بهشت ابدی رو نصیبت کنه

خودمم بعضی وقتا مثل همین الان دلم میگیره ولی دلم ب آیه قرآنش خوشه😢😢

اگه حرفام ناراحتت کرد حلال کن اگه نکرد داداشمو دعاکن ب اندازه ی صلوات برای زود برگشتنش😢😢😢😢😢😢

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
مامان رادین جون دل منم خیلی گرفته منم بارها این سوال برام پیش میومد ک چرا اونایی ک راحت گناه میکنن ...

مرسي عزيزم از حرفات

ولي كاش خدا تو جفت دنيا به يه اندازه سختي و اسوني ميداد كه ميشد تحمل كرد

براي برادرت هم اگه قابل باشم دعا ميكنم عزيزم خدا دلتو شاد كنه❤️