2777
2789
عنوان

زن داداشاتون خونه مادرتون کار میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 170 پست

میگه میدونی پریا جووون؟

من دوست دارم ظرف 2000 نفر رو بشورم ولی یه نیمرو خونه ی مادرشوهر درست نکنم....

اونم مادربزرگ مظلوووم و عروس دوست من. بنده خدا سنشم بالاست

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

من تا بحال ظرفم نشستم خونه مادرشوهرم و اگه ازم توقع کار داشته باشن بهم برمیخوره.من عروسشونم کلفتشون که نیستم و اینکه پس قبل از عروس دار شدن کی این کارارو انجام میداده پس؟!

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم عقده هرروز خونه ماست بخاطر همین مامانم توقع داره

من تودوران عقد چون راه دور بودم ۳ماه تعطیلات میومدم خونه مادرشوهرم اینا ناهار فقط مادرشوهرم میزاشت بقیه کارا با من بود

اللهـــم العجل ولیک الفرج
زن داداشم عقده هرروز خونه ماست بخاطر همین مامانم توقع داره

خب بگو پس ، وقتی هر روز خونتون هست بحثش جداست دیگه ، بیچاره مادرت هرروز که نمیتونه ریخت پاشهای اونو داداشتو جمع جور کنه یا داداشتت کمک کنه یا خوده عروستون ، اون یه تیکه ظرف شستن برای وقتایی که هفته ای یکبار مهمون وار میان میرن

وای مگه کلفت گرفتن مامانتون؟؟؟

به مامانت شماره خدمات منزل بده بگو کاری داشتی اینجا زنگ بزن 

به دختر مردم چیکار داری

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
زن داداش من فقط در حد یه ظرف شستن... اونم بخدا منو مامانم اجازه نمیدیم اصلا مامانم میگه بیایید یه ...

مثل مامان من.

خدا حفظ کنه همچین مادرشوهرایی رو😘

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یعنی همیشه به اینایی که شوهراشون جلو مادر خواهرشون طرفداری زنشونو میکنن حسودیم میشه.  

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

والا من خودمم وقتی عقد بودم و حتی پیش میومد ۳ روز خونه مادرشوهرم اینا باشم

ظزف میشستم...بعضی روزام‌من جارو میکشیدم...همین.

مادرشوهرمم بنده خدا غذا میپخت و بقیه کارارو میکرد...

اینا بنظرم یه جور احترامه که باید توو ذات طرف باشه...

من نزدیک عید میشع خودم زنگ میزنم ب مادرشوهرم که فلان تاریخ قراره بیاییم شهرستان دست ب هیچی نزن بیان کمکت خونه تکونی...

اما زن داداش خودم واقعا اینطور نیس ماهم توقعی نداریم...

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟

من برم خونه مادر شوهرم چون پيره اگر حوصله داشته باشم غذا درست ميكنم كه اونا هم بخورن اگر نه باشوهرم ميريم بيرون ميخوريم اونا هم هر چي دوست دارن ميكنن البته اونا شهر ديگن ولي كلا كسي به من كار نداره كارم كنن ميگن لطف كردي زحمت كشيدي

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من انقد نمیرفتم تا زنگ بزنه دعوتم کنه الانم که سه ساله عروسی کردم بدون دعوت نمیرم حتی یک بار واسه همینه هروقت میرم مث مهمان برخورد میکنن میوه وچایی هم میارن میذارن جلوم

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...