2777
2789
عنوان

زن داداشاتون خونه مادرتون کار میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 170 پست
نه اصلا به هیچ وجه مامانم میگه خودم انجام میدم البته سالی یه بار میان سر میزنن

زن داداشم عقده هرروز خونه ماست بخاطر همین مامانم توقع داره

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فقط ظرف شستنه.اونم از وقتی بچه دار شدم تعطیل شده. اگر کسی خودش لطف کنه و انجام بده چه خوب ولی دیگه نمیشه از دیگران همچین توقعی داشت. شما مادرت صحبت کن.شاید فکر میکنن الان هم مثل قدیمه و عروسا باید یخ حوض هم بشکنن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

من الان با این وضعم میرم خونه مادرشوهرم خودم شام میزارم برای خودمون ظرف هارم میشورم

قبل بارداری مادرشوهرم میگفت جارو برقی بکش اجاق گازو پاک کن البته مادرشوهرم پیره من نمیتونم بشینم اون کار کنه

اللهـــم العجل ولیک الفرج

زنداداشای من همه کارمیکنن واسه مامانم خودمم برای مادرشوهرم همه کارمیکنم چون خالمه شایدغریبه بودکمتر

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

هيچ كس وظيفه نداره خونه كس ديگه كار كنه چه مامان خودش چه مادر شوهرش هر جوري كه دوست داريم باهامون رفتار بشه بايد با بقيه رفتار كنيم و به خاطر مسائل شخصي خودمون زندگي و اعصاب بچه هامونو بهم نريزيم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مادرتون شما بايد قانع كنين كه بخاطر اين مسايل نبايد اوقات پسرش رو تلخ كنه و عروس وقتي مياد مهمونه و ...

بخدا با مامانم بحثم میشه چطور قانعش کنم؟؟؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
زن داداشم عقده هرروز خونه ماست بخاطر همین مامانم توقع داره

با داداشت هم صحبت کن هر روز زنش رو نیاره اونجا 

اینجوری توقع مادرت هم کم میشه 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن