کیوووت مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 عنوان آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 423 پست کسی تجربه ای داره بگهمیخام برای عروسیم برم پیششون البته قبلش ایونت میرم و خروج عروسش رو میبینم اما اگر تجربه ای دارید بگین مرسی بوس بوس❤️💋 عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️ 1403/09/04 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 آرایشگاه داماد انتخاب کردی؟من چیزای که بهت گفتم بهترینهاگر داماد رو انتخاب کردی لطفا به منم بگو؟ عزیزم قبول کن عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 زیباترین باغ الوینسالن فرنوش جبیریآتلیه شریفی یا کاخگروه موزیک یونس احمدی اگر ترکی میپسندیاگر لر هست ... عزیزم وان ایکس چطور اتلیه عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 وقتی میخوای برای عروسی ظلا بخری به قیافشون نگاه نکن به گرمشون نگاه کن.بعد ی گروهو بفروش برو خوشگلاشو ... چشم عزیزم ممنون از شما عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 خانواده شوهری که ارزشت رو به سکه میدونن😂😂😂😂 لابد هم وزنت سکه دادن و در واقع خریدنت بدبخت خانواده شوهر من ارزشم رو ب طلا دونستم طلاا دادن تو ک پیپی بهت ندادن پس ارزشت رو ب حتا همونم ندونستن عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️