2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 423 پست
آرایشگاه داماد انتخاب کردی؟من چیزای که بهت گفتم بهترینهاگر داماد رو انتخاب کردی لطفا به منم بگو؟

عزیزم قبول کن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

زیباترین باغ الوینسالن فرنوش جبیریآتلیه شریفی یا کاخگروه موزیک یونس احمدی اگر ترکی میپسندیاگر لر هست ...

عزیزم وان ایکس چطور اتلیه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میخوای برای عروسی ظلا بخری به قیافشون نگاه نکن به گرمشون نگاه کن.بعد ی گروهو بفروش برو خوشگلاشو ...

چشم عزیزم ممنون از شما 

خانواده شوهری که ارزشت رو به سکه میدونن😂😂😂😂 لابد هم وزنت سکه دادن و در واقع خریدنت بدبخت

خانواده شوهر من ارزشم رو ب طلا دونستم طلاا دادن تو ک پیپی بهت ندادن پس ارزشت رو ب حتا همونم ندونستن