2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 22212 بازدید | 346 پست

ایشالا یه شوهر خوب گیرش بیاد ازدواج کنه بره با شوهرش جشن بگیره شمام به یلداتون برسین

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
واااای شما ک خووووبه من مادرشوهرم مارو مبکشوند میبرد نمیزاشت برم خونه اقوام و خانواده خودم بعد پدرشو ...

خانواده شوهر منم ده می‌خوابن دوسال با جنگ و کتک کاری کاری کرد برم خونشون شب یلدا و مناسبتا دیگه از پارسال سفت وایستادم گفتم امسال میرم خونه مامانم شیش سال ازدواج کردم چهارسالش شوهرم با خانوادم قهر بود خلاصه پارسال شب یلدا رفتم شمال خونه مامانم تا دو شب گفتیم و خندیدیم انقد خوش گذشت که شد بهترین یلدامون امسال دوباره باید برم ریخت مادرشوهر ببینم و نه شب یلدا تموم شه  امسال شوهرم مرخصی نداره بریم شمال 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این اوسگل یاسی لاوو دیگه ریپلای نکنید،حرفاش هدف داره دی..وث،میخواد کاری کنه به دین واعتقادات فحش بدید

نکبت آشغال

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منظورم عید مذهبی نیست میتونی نگیری

تو چرا اینجایی؟ جات پیشه عرباست هرررررری

کلا دیگه پیشه اونا میتونی جشن نگیری 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
ایشالا یه شوهر خوب گیرش بیاد ازدواج کنه بره با شوهرش جشن بگیره شمام به یلداتون برسین

اونوقت دوتایی با هم جشن میگیرن  دیگه حتما باید بره اسی😃

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

عزیزم ما که نمی‌تونیم چیزی رو تغییر بدیم به شوهرت ذکر و راست بگو اینبار بریم خونه مادرم

اخه یکی تاپیک لباس یلدا گذاشته بود گفتم برا بچه هام بخرم یاد شب یلدا حروم شد هر سالم افتادم 

😂😂😂😂 ماستا ریخته شد تو قیمه ها تکبیررررررر

داره زر میزنه ریپلایش نکنید،هدف داره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

خانما لطفا اینو گزارش بزنید 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

واه ینی اون بخاطر شما تولد نگیره؟! شما میتونی محترمانه تبریک بگی و کادوتو بدی و پا شی بری به دید و بازدیدت که اتفاقا اندازه تولد اون مهمه برسی☺️

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

اینا نمایندگان داعش در وطنن

احتمال زیاد ایشون اهل سنت هستن

عقاید خیلی خشکک و غیرقابل تغییر و مخالفاشون میشن کافر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خانما لطفا اینو گزارش بزنید

نی نی یار چندو باید تگ کنیم؟

تگ کنید بگید این کاربر داره تفرقه میندازه