من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 عنوان شوهرم میگه با داداشت روبوسی نکن 615 بازدید | 45 پست این بدبخت مریضه بهم میگه با داداشت و عمو هات و پدرت رو بوسی نکن این اگه مشکل ندارع پس چیی دار؟؟دارم روانیی میشم چطور آخه من با داداشم پدرم عمو هام رو بوسی نکنم اونا محرم هستن ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه 1403/09/04 | 09:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9035 بگو از اول روبوسی کردمالان روبوسی نکنم فکر می کنن تو روانپریشی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
hu7d5de عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3872 تو هم بگو با مادر و خواهر و خاله و عمه هات حق نداری روبوسی کنی یا حتی دست بدی لعنت بر هر نَری که
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10606 هرکی اینجوریه خودش خیلی خیلی بدور ازچشم بقیه خراب ترهببخسی رکم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 ازدواج سنتی بوده یا مدرنپس تو آشنایی در مورد چیا صحبت میشه کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 غلط زیادی کرده اره اشغالو مگه. شما با برادر و عمو هاتون پدرت رو بوسی نمی کنید ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
رقیه۳۱۵ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 9438 بیماره زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8553 حالا یه کم ملاحظه کن بعدا براش عادی میشه اوایل ازدواج معمولیه این رفتارا مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍