من_ساکن_چشماشم مدیر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 عنوان شوهرم میگه با داداشت روبوسی نکن | مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 45 پست این بدبخت مریضه بهم میگه با داداشت و عمو هات و پدرت رو بوسی نکن این اگه مشکل ندارع پس چیی دار؟؟دارم روانیی میشم چطور آخه من با داداشم پدرم عمو هام رو بوسی نکنم اونا محرم هستن ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه 1403/09/04 | 09:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 بگو از اول روبوسی کردمالان روبوسی نکنم فکر می کنن تو روانپریشی بد دله شکاکه دارم دیونه میشم شما مگه رو بوسی نمی کنید؟؟؟ ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9136 تو هم بگو با مادر و خواهر و خاله و عمه هات حق نداری روبوسی کنی یا حتی دست بدی این اسکل احتمالا نمی کنه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9136 بد دله شکاکه دارم دیونه میشم شما مگه رو بوسی نمی کنید؟؟؟ چرا بابا اسکله اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 تو هم بگو با مادر و خواهر و خاله و عمه هات حق نداری روبوسی کنی یا حتی دست بدی اره میگن بهش ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 27276 بد دله شکاکه دارم دیونه میشم شما مگه رو بوسی نمی کنید؟؟؟ این آدم مریضه باید قبل ازدواج درمان میشد الان طلاق بگیری راحتتره تا درستش کنی
hu7d5de عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3872 اره میگن بهش بگو اگه قراره ممنوعیت باشه باید ۲ طرفه باشه لعنت بر هر نَری که
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 هرکی اینجوریه خودش خیلی خیلی بدور ازچشم بقیه خراب ترهببخسی رکم نه حقبقته حالم ازش بهم می خوره ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
نیرواناترنج عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4681 بیچارہ دوستم ی شوھر خیانت کار دارہ براش سازہ ھای این مدلی ھم میزنہ یارو روانی کثافت
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 47176 هرکی اینجوریه خودش خیلی خیلی بدور ازچشم بقیه خراب ترهببخسی رکم نه این حرفتون برای همه صدق نمیکنه لطفا دیگه جایی نگید چون باعث میشید طرف حساس بشه به شریک زندگیش.معمولا برمیگرده به شکاکی و پارانوییدی .یه نوع اختلال روانیه که باید درمان بشه .معمولا به سختی هم درمان میشه ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
نیوشاضیغمی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2349 بگو گوه خوریش ب تو نیومده چندبار برینی بهش دیگه زر زیادی نمیزنه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 شکاکه؟ ارع دیگه شکاک و بدله ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 17045 بهترین راه به حرفش گوش ندادنه چون گوش بدی سختگیری هاش بدتر میشن
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 ازدواج سنتی بوده یا مدرنپس تو آشنایی در مورد چیا صحبت میشه سنتی با این بد دل ازدواج کردم ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10608 نه این حرفتون برای همه صدق نمیکنه لطفا دیگه جایی نگید چون باعث میشید طرف حساس بشه به شریک زندگیش.معم ... چیزیو میگم ک بسیار بسیار شاهدشماوایل زندنی شوهر خالم اینطوربود بعد درست نشد ک هیچ خودش حتی خیانت میکردشوهردوستمخود عمم هم همینطوربود همشووون ی موردی داشتن و بد میجنبیدن ولی زنو خفه میکردن ازهمه بابت من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
دلسترسرد عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5912 ارع دیگه شکاک و بدله شوهر منم میگه پیش داداشت لباس کامل بپوش مثلا تیشرت شلوار رو مشکل دارهایتقد عصبیم میکنه