2777
2789
عنوان

من ادم بدیم یا نه

79 بازدید | 6 پست

الان ی تاپیک دیدم یهو ی حسی دو گانگی اومد سراغم 

راستش من دختر اولمو به دنیا که اوردم برادر شوهرم اومد چشم روشنی بدون پسرش که ۸ ماه بزرگتر بچه من بود موقع رفتن گفت عیب نداره دختره ی وقت غصه نخور انشاالله بعدی 

الان بعد از ۸ سال دختر من با اینکه کلاس دومه مقام استانی و کشوری داره ولی اون هنوز بچش تو جمع و منها مشکل داره بیشتر وقتا خونمونه تا دخترم باش ریاضی کار کنه این صحنه رو میبینم ته دلم خوشحال میشم از این چوب بی صدای خدا  من خیلی بدم که خوشحال میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچرت میشه اون روزی که اینچ گفت چند ساعت گریه کردم

گریه چرا عزیزم من خودم دوتا دختردارم جاریم پسر داره

دخترکوچیکم داشت با ماشین اسباب بازی بازی میکرد گفت عه خیلی پسر دوس داشتی ک براش ماشین گرفتی ایشالله یه پسر بیاری پس بعدم خندید حالت مسخره منم گفتم نه والا مگه تو دنبالش باشی با پسر آوردن عزیز بشی من این دوتارو آوردم شوهرم منو میزاره روسرش تو ایشالله بعدیم پسر بیار شاید عزیز بشی یعنی تا الان دیگه هیچی درمورد پسر و دختر نگفته 😂😂😂

شوهرم موقع زایمان دخترم خونه زد به اسمم اونیکیم ماشینو زد اسمم اونام میدونن بخاطر همین گفتم توهم هرکس با حرفاش سعی کرد حرصتو دربیاره یجوری جوابشو بده تا آخرعمرش لال بشه

گریه چرا عزیزم من خودم دوتا دختردارم جاریم پسر داره دخترکوچیکم داشت با ماشین اسباب بازی بازی میکرد گ ...

گریه من مال ۸ سال پیشه الان فقط اونم ته واسه دختر داشتن واسه حرف اون ولی الان چوبشو داره میخوره