2777
2789
عنوان

برای شما هم اینجوریه

66 بازدید | 14 پست

برا شما هم اینجوریه که وقتی مریضید و جون ندارین از رو تخت بلند شید، خودتون به زور باید بلند شین و با درد برا خودتون سوپ درست کنید؟ 

من هر وقت مریض میشم زن بابام نگامم نمیکنه

بابامم که بلد نیست

میخواستم بدونم بقیه ادما هم تجربه میکنن همچین چیزیو تو شرایط مخصوص خودشون

آره خودم باید اینکارو کنم وگرنه تا بمیرمم مامان و خواهرم به هیچ جاشون برنمیخوره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودم باید اینکارو کنم وگرنه تا بمیرمم مامان و خواهرم به هیچ جاشون برنمیخوره

عزیزم🥲 اونا چرا اخه؟ من اینجور مواقع حسرت اینو میخورم که خواهر و مادر پیشم ندارم

عزیزم🥲 اونا چرا اخه؟ من اینجور مواقع حسرت اینو میخورم که خواهر و مادر پیشم ندارم

خوبه پیشت نیستن وگرنه عذاب میکشیدی پیشتن چرا به فکرت نیستن 

نمیدونم شاید چون اهمیتی براشون ندارم حتی حالمو نمیپرسن یه دکتر نمیبرن بعدشم هیچ غذای آبکی ای نمیپزن 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خوبه پیشت نیستن وگرنه عذاب میکشیدی پیشتن چرا به فکرت نیستن نمیدونم شاید چون اهمیتی براشون ندارم حتی ...

اونجوری واقعا سخت تر میشد...اینجوریم سخته ...

الان با هم زندگی میکنین؟

اونجوری واقعا سخت تر میشد...اینجوریم سخته ...الان با هم زندگی میکنین؟

اینجوری سخته ولی اونجوری بیش ازحدسخت بود وقتی میدیدی اهمیت نمیدن 

آره باهمیم چندماه دیگه مراسم عروسیمه

اینجوری سخته ولی اونجوری بیش ازحدسخت بود وقتی میدیدی اهمیت نمیدن آره باهمیم چندماه دیگه مراسم عروسیم ...

اره، گاهی که بابام بهت اهمیت نمیده خیلی اذیت میشم

عزیزممم الهی خوشبخت ترین بشی 💝

اره، گاهی که بابام بهت اهمیت نمیده خیلی اذیت میشم عزیزممم الهی خوشبخت ترین بشی 💝

بدترین آزار آزاریه که از سمت خانواده میبینی 🤎 

من هیچوقت نتونستم باخانوادم دوست باشم امشب یه دکلمه دیدم برای پدر میگفت اینقدر گریه کردم 🙂 کاش اینطور نمیبود کاش وقتی محبت میکردم نمیگفتن چاخان نکن..

خیلی ممنونم قشنگم الهی موفق ترین باشی🫂❤️

بدترین آزار آزاریه که از سمت خانواده میبینی 🤎 من هیچوقت نتونستم باخانوادم دوست باشم امشب یه دکلمه د ...

حرفتو قبول دارم

منم هیچوقت قدر محبتمو ندونستن نه پدرم نه مادرم

مرسی فدات شم عزیزم❤️

حرفتو قبول دارممنم هیچوقت قدر محبتمو ندونستن نه پدرم نه مادرممرسی فدات شم عزیزم❤️

همین که سلامت باشن کافیه فقط دلم میسوزه از اینکه محرومم حتی نمیتونم گونه شون رو ببوسم چون یه ضد حالی پشتش هست 

قربونت برم عزیزم💐