2821
2789
عنوان

نی نی تو شکمم😍

927 بازدید | 39 پست

سلام..من هفته 22 هستم ..بعضی روزا شکمم بزرگه بعضی روزا کوچیکتر..ولی در کل شکمم هنوز زیاد بزرگ نیس معمولیه...حرم میگیره از این وضعین..ینی بچم کوچیکه؟؟بعدش اینکه موقع خواب یا سمت چپ میخوابم یا راست وسطش نمیشینم واسه تغییر وضعیت.این خطرناکه؟😥😧 گیج شدم اصن..نگران نی نیمم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

منم یه شکم کوچیک داشتم انقد کوچبک که وفتی رفتم بیمارستان برای زایمان ،خانمه تو اسانسور گفت چرا میرین زایشگاه، مادرشوهرم گفت عروسم زایمان داره

گفت کوعروستون، مادرشوهرم به من اشاره کرد،گفت مگه تو حامله ای😳😳😳😳😳

بچمم 2500 بود😂😂

خیلی هم عجیب غریب میخوابیدم ،ببچرو خدا حفظ مبکنه هیچی نمبشه نگران نباش

اشالله بسلامتی بدنیاش بیاری😆😆😆😆

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

خوب عزیزم طبیعی کوچک شدن و بزرگ شدن بعضی وقتا بجه میره پهلو بعضی وقتا هم انگار سیخ وایساده منم همیشه چپ یا راست میخوابیدم ولی بیشتر چپ شبا هم نمیشستم بعد اونطرفی بخوابم ولی خیلی آرومه اروم میچرخیدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان من 4روز مونده بود تا پریود بی بی چک زدم مثبت شد بعد 2روز زدم خیلی پررنگ تر شد امروز وقته پریودمه زدم کمرنگ شده آزمایش دادم گفت ببر دکترت ببینه احتمالا مثبته فردا وقته دکترمه به نظرتون چرا اینجوری شد

منم یه شکم کوچیک داشتم انقد کوچبک که وفتی رفتم بیمارستان برای زایمان ،خانمه تو اسانسور گفت چرا میرین ...

وای😂😂😂

سلام دوستان من 4روز مونده بود تا پریود بی بی چک زدم مثبت شد بعد 2روز زدم خیلی پررنگ تر شد امروز وقته ...

شما برو تاپیک برن دوست عزیز😡

نه من هفته ۳۳هستم همه میگن چرا شکم نداری ولی طبق سونو  وزن بچم خوبه حتی یکمم توپولیه بخاطر اینه که چربی اضافه نداری من قبل بارداری اصلا شکم نداشتم ، کوچیک و بزرگ شدنشم بخاطر جهت قرار گیریه بچه و نفخ شکمته 😉

نه من هفته ۳۳هستم همه میگن چرا شکم نداری ولی طبق سونو  وزن بچم خوبه حتی یکمم توپولیه بخاطر اینه ...

آها مرسی😍😍

من شبا از سروکول همه بالشتای دورو ورم بالا میرفتم 

بچمم تا صبح بیذار بود انقدر لگد میزد 

بعضی وقتا از لگداش بیدار میشدم ساعت دو ،سه

وای چ دوران خوبیه😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
فعلا نمیدونم باردارم یا نه فردا میرم دکتر چرا کمرنگ شده امروز خیلی نگرانم    

نگران نباش عزیزم

حتما مثبته 

مبارکت باشه 😉😉