2821
2789
عنوان

نی نی تو شکمم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 39 پست

اتفاقن دکترا میگن به پعلوی چپ خوابیدن واسه نی نی خیلی خوبه چون خون رسانی به جنین خوب انجام میشه منم دوران بارداریم معمولا پهلوی چپم میخوابیدم من چهار پنج ماهه بودم که شکمم یکم قلمبه شده بود و نشون میداد که حامله هستم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من 4روز مونده بود تا پریود بی بی چک زدم مثبت شد بعد 2روز زدم خیلی پررنگ تر شد امروز وقته ...

همین که هاله بندازه خوبه ، کمرنگی و چررنگی واسه کیت تخمک گذاری مهمه نه بی بی چک، استراحت تو زمان پریودت خیلی مهمه که پریود نشی، تیتر بتات چند بود؟

منم اصلا شکمم بزرگ نشده. نگرانم . آخه من قبل از بارداری شکم داشتم که هرکسی منو میدیدی میگفت بارداری؟

وای😄 .همین ک تکوناش بهم آرامش میده کافیه..شکم میخوایم چیکار..

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

فكر كنم استارتر دوست نداشتن توي تاپيك ايشون بحثي غير از سوال خودشون بشه لطفا رعايت كنيد

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
چند روز پیش پررنگ بود امروز که روزای پریودمه ونشدم خیلی کمرنگ شد،نه همون اول صبح بی بی گذاشتم

دوباره تست کن اگه مطمعن نیستی عزیزم...ولی بنظرمن که مثبته چون دوبار پررنگ افتاده دیگه بتا هم که ۱۴۱ خیلی خوبه