2777
2789

یه تاپیک میزنین،‌ با یه نفر توی کامنت‌ها بحث‌تون میشه (ک این باتوجه ب حضور همه مدل تفکر توی سایت عادیه)

بعد تاپیک رو قفل میکنین، میرین یه تاپیک دیگه میزنین، ماجرای دعواتون با اون کاربر رو اونجوری ک دوس دارین و ب نفع‌تونه تعریف میکنین! و باعث میشین کلی آدم بدونِ دونستن اصل ماجرا، اون شخص رو قضاوت کنن و یا حتی بهش توهین کنن !

باور کنین اینکارتون بدجوری کارما داره.. چن بار این برخورد بامن شده متاسفانه.

نگین اینجا مجازیه.. بلخره هرگوشی و اکانتی، پشتش یه آدم واقعیه...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز مجازیه

کسی شخصیت حقیقی اشخاص رو که نمیدونه که حرص میخوری

الان عالم و آدم اینجا از من بدشون بیاد برام مهم نیست

چون کسی من رو حقیقی نمیشناسه کیم

نمیخواستم بگم ولی من مریلا زارعی هستم

🫠🥲🙃

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

هر انرژی منفی که به کسی بدی بهت برمیگرده

دقیقا.

کاش اینو همه میدونستن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اگه پوست کلفت نیستی درگیر نشو چون اینجا اغلب روانی و بچه سال یا زن سلیطه تازه خیلی هم عزیزن توی سایت یجوری مودب حرف میزنن ولی دقیقا خودشون موزیانه کامنت میزارن دعوا که درست کردن میرن یک تاپیک دیگه میزنن و طرفداراشون لایکشون میکنن البته شایدم اکانتای دیگشونه😁

لایک نکن
عزیز مجازیهکسی شخصیت حقیقی اشخاص رو که نمیدونه که حرص میخوریالان عالم و آدم اینجا از من بدشون بیاد ب ...

موافق نیستم

چ ربطی ب شناخت داره؟

مثلا فرض بگیر با یکی بحث‌ت شده درحالی ک طرف مقصره

بعد همه چیو ی جور دیگه تعریف میکنه کلی کاربر دیگع بهت توهین میکنن 

اونا تورو نمیشناسن  ولی تو ک بهرحال داری همه اون حرفا و توهین هارو میخونی دیگه!

بعد حرصت میگیره چرا طرف همه چیو ب نفع خودش گفته

اگه پوست کلفت نیستی درگیر نشو چون اینجا اغلب روانی و بچه سال یا زن سلیطه تازه خیلی هم عزیزن توی سایت ...

نه من بیشتر از این ناراحت میشم ک این  قضاوت نکردن  فقط درحد شعار افتاده تودهن مردم.  درحالی ک توی موقعیتش تا بتونن قضاوت میکنن

منم یه تاپیک دراین مورد زدم،مشکل اون شخص روان پریش نیس که بقیه رو علیه یه نفر تحریک میکنه،مشکل کاربرایین که همینطوری دارن رد میشن میان یه فحش به اون بدبخت از همه جا بیخبر میدن ومیرن،به خودشون زحمت نمیدن ببینن داستان چیه کی مقصره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه من بیشتر از این ناراحت میشم ک این قضاوت نکردن فقط درحد شعار افتاده تودهن مردم. درحالی ک توی مو ...

آره باید بقیه که میخونن به استارتر بگن که هر دعوا دو سر داره و معلوم نیست که خودت چکارکردی.ولی برعکس میان به شخص غایب حمله میکنن

لایک نکن
منم یه تاپیک دراین مورد زدم،مشکل اون شخص روان پریش نیس که بقیه رو علیه یه نفر تحریک میکنه،مشکل کاربر ...

آره دقیقا

من ی بار بین صمیمی ترین دوستم و کسی ک ازش متنفرم دعوا شده بود

با این وجود ک از طرف مقابل متنفر بودم، اما ب دوستم گفتم اگ میخای نظر بدم، تمام چت هاتونو کامل بفرس

اینجوری ک بگی نظری نمیدم

آره باید بقیه که میخونن به استارتر بگن که هر دعوا دو سر داره و معلوم نیست که خودت چکارکردی.ولی برعکس ...

آره مشکل همینه دیگه

همه راحت ترین کارو میکنن

توهین بدونِ فکر

آره دقیقامن ی بار بین صمیمی ترین دوستم و کسی ک ازش متنفرم دعوا شده بودبا این وجود ک از طرف مقابل متن ...

درستشم همینه

ولی متاسفانه بعضی کاربرا خیییلی تعطیلن،فک کن ماچند نفر بودیم بایه افغانی دعوامون شده بود وکلی توهین میکرد به ایرانیا،فحشای ناجور،بعد رفت یه تاپیک دیگه زد که کابرای اینجا بدن ناراحتم میکنن وفلان ...کاربرای ساده لوح ماهم رفته بودن بهش میگفتن عزیزم خودتو ناراحت نکن بعضیا مریضن و..😂بدون اینکه بدونن خودشونم به عنوان یه ایرانی مورد عنایت قرار گرفتن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

درستشم همینهولی متاسفانه بعضی کاربرا خیییلی تعطیلن،فک کن ماچند نفر بودیم بایه افغانی دعوامون شده بود ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣

کلا اینجا این مدلیه ک یکی میاد موضوع دعوا مطرح میکنه، سریع ی عده براش مینویسن  خودتو ناراحت نکن عزیزم طرف شعور نداشته و از اینحرفا🤣🤣🤣

اصلا نمیگن تو چ غلطی کردی ک دعواتون شد؟