2777
2789
عنوان

دوستان میدونین این کارتون کارما داره

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 38 پست
خب همین دیگه.. تا میای اینارو بگی ی عده شروع میکنن ک خیانت توجیه نداره اگ برعکس باشه چی فلانخب باب ...

کاملا درست میگی تک تک جمله هات درسته ومن هم بارها بهم توهین شده وتحقیر شدم وسرکوفت خوردم تو این سایت بابت اینکه به اشتباهم اعتراف کردم

اینجا فقط چند تا جمله ی کلیشه ای یاد گرفتن

خیانت هیچ توجیحی نداره

کسی که خیانت کنه بازم تکرار میکنه 

وهزاران جمله ی این مدلی

کاملا درست میگی تک تک جمله هات درسته ومن هم بارها بهم توهین شده وتحقیر شدم وسرکوفت خوردم تو این سایت ...

آره دقیقا

ی سری کاربر هستن ک جملات این مدلی رو پشت سرهم بلغور میکنن

داماد ما ازدواج اولشه  اما خاهرم ازدواج دوم

بنده خدا  خاهرمنو با یه بچه قبول کرد  رو کل خانوادش خط کشید بخاطرش

حالا معلومه ک نمیتونه طلاق بگیره.. ب خاهرم گفته تمام پل های پشت سرمو خراب کردم  طلاق بگیرم سوژه کل خانوادم میشم

خب بنده خدا چقد تحمل کنه..  خاهرم ب بهونه بچه دوم‌شون الان چن ساله جای خواب‌شو جدا کرده  بااینکه بچش بزرگ شده اما میگه دیگه ب تنهایی عادت کردم  کنارش خابم نمیبره!!!!!

بقول خودش شاید هر ۶ ماه یکبار دلش ب حال شوهر بدبختش بسوزه و بهش رو بده

چی بگم عزیزم  امیدوارم الان اوضات خوب شده باشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قفل شد اینجا ج میدم🥲منم همینو میگم دیگه،میگم چون سالم نیست فکر کردید اینطوریه،درست نخوندی عزیزم!!!!!

ولی دلم سوخت بچه دار شدن اعصابم بهم ریخت طفلی اون بچه🥲کاش نمیخوندم

۱۳ دلیل برای اینکه........

سلام عزیزم 

عید گذشته مبارک 

ببخشید اینجا مزاحم میشم تاپیکهای دیگه قفل بود، شما واقعا تراپیست هستین؟ واسه کودکان هم کار می‌کنید؟؟ دختر چهار ساله من مدتیه خیلی می‌ترسه، حتی تنها ببخشید دستشویی هم نمیره، این ترس یهو ایجاد شده نمیدونم دلیلش چیه، میتونید کمکی بهم بکنید؟ شرایط روانشناس رفتن فعلا ندارم 🥲

سلام عزیزم عید گذشته مبارک ببخشید اینجا مزاحم میشم تاپیکهای دیگه قفل بود، شما واقعا تراپیست هستین؟ و ...

سلام

بله حیطه اصلی کارم کودک و سالمند هست

عزیزم همچین ترسی باید ریشه‌یابی بشه. بدون علت نیس

ممکنه اتفاقی افتاده باشه ک شما ازش بی‌خبر باشی

مثلا مهمونی داشتین یا مهمونی بودین، کسی ترسونده باشش

یا بیرون.. پارکی جایی..  همسایه‌ای..  یه بحث و دعوای شدید توی خونه..  ترس از تاریکی و هزاران چیز دیگه

باید علت رو پیدا کنی و حذفش کنی

اصلا هم سعی نکن بهش فشار بیاری مثلا بزور تنها بفرستی‌ش دسشویی  ک مثلا ترسش بریزه

اتفاقا برعکس.  اصلا ب روی خودت نیار

بهش میگیم بی‌توجهی آگاهانه..  ینی میدونیم ک همچین ترسی هست اما بهش توجه نمیکنیم.  همه جا کنارش باش و سعی کن با بچه‌ها خیلی در ارتباط باشه. هرروز عصر ببرش پارک و خودت با بچه‌های دیگه ارتباط بگیر

مثلا حین بازی کردنش روی سرسره ، شروع کن با بچه‌های دیگه حرف زدن..   دخترکوچولو  اسمت چیه؟  با کی اومدی پارک ؟ منم مامان این دخترم ک اسمش فلانه.  ۴ سالشه، تو چن سالته؟ و ب همین ترتیب سعی کن غیرمستقیم ارتباطش با بچه‌های دیگه رو راه بندازی.

تقویت ارتباطش با بقیه، خیلی به کنترل ترسش کمک میکنه

ی وقتایی رو توی خونه بذارش پیش باباش  یا بچه بزرگتر اگر داری و از خونه برو بیرون.  ک براش جا بیفته در نبود شما هم توی خونه میتونه امنیت داشته باشه و تنها بره دسشویی.

درمان ترس، ریشه‌ای و زمان بره. زود خسته نشو

یه برگه آچار بچسبون ب دیوار خونه.  گوشه‌ش عکس کوچیک دخترتو بچسبون و تمام برگه رو دایره دایره بکش

پایین برگه عکس یه عروسک رو بکش. بگو هربار ک یه کارو تنهایی انجام دادی بدون کمک،  توی یکی از دایره‌ها برات ستاره میزنم

وقتی همه دایره‌ها ستاره‌دار شد، ب عروسک میرسی و برات میخرمش

از کارهایی مث تنهایی سفره پهن کردن، تنهایی جمع کردن اسباب‌بازی ها،  مرتب کردن تخت و و و  شروع کن  بعد تنهایی دسشویی رفتن رو هم اضافه کن...

روزای اول زیاد سختگیر نباش و هرکار خوبی کرد ستاره رو براش بکش یا از برچسب ستاره استفاده کن 

داعم تشویق کن مثلا باباش ک اومد برین جلوی برگه‌هه، بگو امروز دخترمون فلان کار رو تنها انجام داد ستاره‌شم گرفت  و باباش کلی تشویق‌ش کنه.  درنهایت مجموعه اینها ب مرور ترس‌شو حذف میکنه ب امید خدا. 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

سلام 

روز بخیر 

میتونم یه سوال کوتاه ازتون داشته باشم ؟ 

اگه امکان هست ، درخواستمو قبول کنین 🤍

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

سلام روز بخیر میتونم یه سوال کوتاه ازتون داشته باشم ؟ اگه امکان هست ، درخواستمو قبول کنین 🤍

بله حتما

سلامبله حیطه اصلی کارم کودک و سالمند هستعزیزم همچین ترسی باید ریشه‌یابی بشه. بدون علت نیسممکنه اتفاق ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتین 🙏🌹

میتونم خواهش کنم تو خصوصی شماره برام بذارین من تماس بگیرم خدمتتون بیشتر راجب این موضوع صحبت کنیم؟ چون من باردارم و نزديک زایمانم هست، احساس میکنم باید دقیق تر توضیح بدم و خیلی کمک احتیاج دارم 😭

شرمندم که انقدر پررویی میکنم ☹️☹️