2777
2789
عنوان

آلبوم موسیقی از کجا بخرم

69 بازدید | 9 پست

بچه ها برای هدیه می‌خوام بگیرم، حضوری می‌خوام چون تا سفارش بدم برسه به دستم دیر میشه

چه مغازه ای داره؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

سوال منم هستتت منم میخوام بگیرم برا یکی از رفیقامم

وای کادوی قشنگیه ولی پیدا نمیشه لعنتی

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیقاا بعدم من تهران نیستم اونجا اوکی تره تو بوشهرم گفتم اگه پیجی چیزی هست سفارش بدم

تو باسلام سرچ کن هست

من چون عجله دارم نگرفتم 

ارع اینم هست با سلام انقدرر چیزاش درب و داغوونه و خراب میفرستن میترسم والا

واقعا؟ غرفه بعد شاید سفارش دادی

نمیدونم والا فقط یه ایرپاد سفارش دادم ک سالمه

ولی اگه بازار پیدا کنی خیلی بهتره

بدشانسی من پیدا نمیکنم