2777
2789
عنوان

بچه ها من چه خاکی به سرم بریزم دارم دیونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3212 بازدید | 134 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا مگه میشه شوهرت زن سابق داشته باشه به شما نگفته باشه؟

شاید صیغه ای بوده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

راهی به ذهنم نمیرسه بار ها گوشی نامزدمو دیدم اصلا براش مهم نیست این چیزا چیزی داخلش نیست

اگه زنش بوده چرا کلن بلاک وخاموش کرده؟  بالاخره یچیزی میخواد اگه زنش باشه  باخاموشیم چیزی بهش نمیرسه  پس  الکیه شاید قبلا میخواستتش

۷۵.۹۲۸۰
اگه زنش بوده چرا کلن بلاک وخاموش کرده؟ بالاخره یچیزی میخواد اگه زنش باشه باخاموشیم چیزی بهش نمیرسه ...

احتمالا کسیه که با ازدواجشون مخالف بوده یا به این آقا چشم داشته 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اگه چیزی بوده و ازم پنهان کرده باشه چی

ببین اون دهتره که بهت زنگ زده اصلا اگه مشکلی بود همچین اتفاقی افتاده با مدرک میاد در خونتون پیدا میکنه میاد به پدرو مادرتم نشون میده چرا اینقدر ساده ای