2777
2789
کدوم شهری عزیزم

نهاوند،همدان

رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ترس میلرزم،بهتر شده بودم ولی.... با زلزله کرمانشاه و ... باز حالم بد شده،میخوام برم دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا داره منو آماده میکنه  تا عادت کنم به شب بیداری های بعد از زایمان😆 خودکار ساعت ۳ هر شب ...

واای بخدا منم از ماه ۷ام هممش دوسه بار از خاب بیدار میشم.

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
نهاوند،همدان رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ت ...

منم توهم زلزله زدم ماشین رد میشه میپرم طبقه بالایی راه میره میپرم ...حالام دیدم تکون میخورم یهو پریدم دیدم جوجه خان هستش هنوزم وول میخوره 😒

نهاوند،همدان رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ت ...

اتفاقا ما هفته پیش همدان بودیم رفته بودیم واسه کمک به سر پل ذهاب😞😞🌷🌷

همدان که زلزله ای به اون صورت نبود 

عزیزم خدا هست دلت قرص باشه

گوش شیطان کر و شکر خدا قصد کردم این دوماهو نماز شب بخونم.

خیلی حال میده

تو ماه۴ و۵ هم میخوندم

ولی ماه ۶و۷ برعکس شد به هرحال افتاد تو محرم صفر و بحای معنویتر شدن کلا حسم رفتع بود حتا نماز صبحهام قصا میشد😶

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

چندوقت پیش یه زلزله شدیداومدمن بیدارشدم بعدش گفتم نه زلزله کجاست.حتماصدای رعدوبرقه😆میخوادبارون بیادهمچین سرموگذاشتم روبالشت که رفتم اون دنیا؛مثل من سرخوش باش   

چندوقت پیش یه زلزله شدیداومدمن بیدارشدم بعدش گفتم نه زلزله کجاست.حتماصدای رعدوبرقه😆میخوادبارون بیاد ...

منم قبلا اینطوری بودم ولی این بار ترس رفته توو دلم بدجوووور،اصلا تنها واینمیستم توو خونه

😂 بیدارشدم نمازخوندم.دیگه نخوابیدم میخوام برم صبحونه آماده کنم دخترموراهی کنم بره 😊من همیشه ازساع ...

افرین قبول باشه عزیزم .خوش بحال دخترات چه مادری دارن 😢 طفلک بچه ی یه کوالا مادرشه میدونم از گرسنگی دنده هاش میزنه بیرون 😢