الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم ۴ماهه پیش زایمان طبیعی داشتم درسته که خیلی درد داشت ولی اینقدر بعدش شیرینه که همه چی زود فراموش میشه، در ضمن به نظر من اونجوری که بعضی عزیزان غیر قابل تحمل توصیفش میکنن نیس، خدا خیلی به آدم کمک میکنه
استارتر عزیز من خودم بینهایت از زایمان طبیعی راضیم اولن که بین انقباضا فاصله هست طوری که تو زمان استراحت انگار نه انگار زایشگاهی خیالت راحت تجربه خودم بگم که اون اخرا خیلی مواد روان میخوردم انواع روغن و خاکشیر چون با یبوست نمیشه زایید و لگنم ژنتیکی طوری بود که از پونزده روز قبل دوسانت باز شد و درنهایت بم زیر سه کیلو بود
من این هفته آزمایشاتم شروع میشه چون ما دختر خاله و پسر خاله ایم و اینکه ما بچه میخوایم دعا کن ...
عزيزم اينو بدون بدترين چيز استرس داشتنه من سر دخترم دكتر قشنك اب پاكي ريخت رو دستم كه اينم نميمونه چون ماه قبل اش سقط داشتم ولي موند بدون هيچ اذيتي نه استراحتي كردم نه چيزي همش به چيزاي خوب فكر كن 😍