2777
2789
عنوان

خانومایی ک تجربه سقط و زایمان طبیعی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 51 پست
من از دکتر و ماما پرسیدم میگن مشابه همن درداشون. اما بعضیا یجوری وحشتناک توصیف میکنن ک ادم ازترس دی ...

عزیزم بدن آدما باهم فرق میکنه تو باید توی خانوادت ببینی چطور بودن بعضی درداشون کمتره بعضیا بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😢 منم سقط داشتم ۲بار البته کورتاژ کردم درد نداشتم ولی خوب درد زایمان خیلی زیاده طبیعتا

من دکتر برام کورتاز نوشت دیووونه شدما

دیگ پیش هیچ پزشکی ام نرفتم

اومدم خونه کارامو کردم راه رفتم خودش سقط شد دردش واقعا خیلی وحشتناک بودا اماواقعنم قابل تحمله .از درد شوهرمو فحش دادم طفلی رو گفتم سمت من نیانمیدونم چ دارم میگم

از ترس اینک این دکترای بی وجدان کورتاژم نکنن هم بعد سقط حتی بااینک داشتم از درد و خونریزی میمردم نرفتم بیمارستان

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
آخه بستگی داره سقط چه ماهی باشه من سقط هام یه چیز دو سانتی دراومد اصلا بحث باز شدن دهانه رحم نبود زا ...

سقط تو ده هفتگی بود اماجنین رشد نکرده بود و واقعا چیزی ک ازم دفع شد خیلی بزرگ و در حد دوتا کف دست بود.

اینقد ک از ترسم زود آب گرفتم ک بره نبینمش

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من دکتر برام کورتاز نوشت دیووونه شدما دیگ پیش هیچ پزشکی ام نرفتم اومدم خونه کارامو کردم راه رفتم خ ...

من دوبار کورتاژ کردم بچمم با سزارین دنیا آوردم همشم خودم خواستم و دکتر بهم نگفت و من راضی بودم هم زایمانم هم اینکه کورتاژ کردم و خودم دفع نکردم اگر دکتر خوبی داشته باشی و بیمارستان خوب بری هیچ اتفاقی نمیفته پس پیشرفت علم به چه دردی میخوره

منم مثل شما وحشت داشتم اما این نیز بگذرد.. ..

اتفاقا اصن وحشت ندارم

چون خودم بدن خودمو میشناسم میدونم هم خداروشکر قدرت تحملم بالاس هم واقعا کم مریض میشم کم درد میکشم هم اینک بخاطر ورزش بدنم سالم و قویه

میخوام بدونم درچ حده دردش

سقط تو ده هفتگی بود اماجنین رشد نکرده بود و واقعا چیزی ک ازم دفع شد خیلی بزرگ و در حد دوتا کف دست بو ...

اون دو تا کف دست که حتما رنگش جیگری پر رنگ بوده دیواره رحمت بوده وگرنه تو اینترنت بزنی اندازه ساک حاملگی و جنین و جفت حتی درست رشد کرده در 10 هفتگی از دو سانت بیشتر نیست چه برسه جنین رشد نکرده.

منم دو تا کف دست داشتم یک پارچه بود انگار جیگرم در اومده ولی اون دیواره کلفت شده رحم هست نه جنین و جفت

خدا بزرگتر است
من دوبار کورتاژ کردم بچمم با سزارین دنیا آوردم همشم خودم خواستم و دکتر بهم نگفت و من راضی بودم هم زا ...

حالا پیشرفت علم بکنار ولی بعضیا تحت هیچ شرایطی راضی نمیشن زیر تیغ جراحی برن