2777
2789
عنوان

خانومایی ک تجربه سقط و زایمان طبیعی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 51 پست
ممنون عزیزم انشاالله توهم نی نیتو بغل بگیری

😙😙😙

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اينو بدون بدترين چيز استرس داشتنه من سر دخترم دكتر قشنك اب پاكي ريخت رو دستم كه اينم نميمونه چ ...

من هنوزم اینقد از سقط قبلی ترسیدم ک استرس اینک خدای نکرده طوریش شه دیوونم میکنه

مخصوصاوقتایی ک تو نوبت سونو میمونم از استرس فشارم میفته و میلرزم ک نکنه برم و خبر بدی بده باز بهم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من هنوزم اینقد از سقط قبلی ترسیدم ک استرس اینک خدای نکرده طوریش شه دیوونم میکنه مخصوصاوقتایی ک تو ن ...

حق داري عزيزم ولي الان بايد لذت حاملگيت رو ببري همش خودتو تصور كن در حال بغل كردن ني ني ات در حال شير دادنش ان شااله بسلامتي زايمان ميكني

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
حق داري عزيزم ولي الان بايد لذت حاملگيت رو ببري همش خودتو تصور كن در حال بغل كردن ني ني ات در حال شي ...

انشاالله😙😍😍

من هنوزم اینقد از سقط قبلی ترسیدم ک استرس اینک خدای نکرده طوریش شه دیوونم میکنه مخصوصاوقتایی ک تو ن ...

منم چون دو تا سقط داشتم عین تو بودم. تازه من این حاملگی هم سه ماه اول خونریزی داشتم که کلی استرس و گریه و ناراحتی بود تا قبل سونو نه هفته می گفتم اینم سقط میشه چه قدر گریه کردم و افسرده بودم خدا معجزه کرد برام موند.

خدا بزرگتر است
منم چون دو تا سقط داشتم عین تو بودم. تازه من این حاملگی هم سه ماه اول خونریزی داشتم که کلی استرس و گ ...

منم این حاملگی دو بار لکه بینی و یبار خونریزی داشتم ک بستری شدم

الان تا تکون میخوره فقط,خدارو شکر میکنم