2777
2789
عنوان

خانومایی ک تجربه سقط و زایمان طبیعی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 51 پست
اتفاقا اصن وحشت ندارم چون خودم بدن خودمو میشناسم میدونم هم خداروشکر قدرت تحملم بالاس هم واقعا کم مر ...

خیلی زیاده آخه آدم اون دردو اصلا تجربه نکرده قبلش که بتونه الان راحت بگه مثل فلان درد . شبیه هیچی نیست واقعا

بچه که تو ده هفته اون قدی نیست مخلفاتش بوده

اره ولی خیلی بزرگ بود اینقد ک اگ سردر نمیاوردم میگفتم حتما رحمم کنده شده اومده افتاده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۴ماهه پیش زایمان طبیعی داشتم درسته که خیلی درد داشت ولی اینقدر بعدش شیرینه که همه چی زود فراموش میشه، در ضمن به نظر من اونجوری که بعضی عزیزان غیر قابل تحمل توصیفش میکنن نیس، خدا خیلی به آدم کمک میکنه

اون دو تا کف دست که حتما رنگش جیگری پر رنگ بوده دیواره رحمت بوده وگرنه تو اینترنت بزنی اندازه ساک حا ...

اره دقیقا همینجوری بود ولی وسطش یه توده سفید بود ک دکتر گفت همون جنین بوده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اره دقیقا همینجوری بود ولی وسطش یه توده سفید بود ک دکتر گفت همون جنین بوده

همون توده سفید تو ده هفته حدود دو سانته اصل ماجرا همونه. اون کف دستها لخته خونه

خدا بزرگتر است
من دوبار کورتاژ کردم بچمم با سزارین دنیا آوردم همشم خودم خواستم و دکتر بهم نگفت و من راضی بودم هم زا ...

شماخدارو شکر خوش شانس بودی

وگرن اگ تو بارداری اول رحم دستکاری بشه دیگ بارداری خیلی مشکل میشه

حتی کسیو میشناسم ک بخاطر کورتاژ۹ساله بچه دار نمیشه دیگ

[QUOTE=48664582]حالا پیشرفت علم بکنار ولی بعضیا تحت هیچ شرایطی راضی نمیشن زیر تیغ جراحی برن  خ ...

والا فک نمیکنم لخته خون ب اون بزرگی باشه

البته خداروشکر گذشت اونروزا و خدای مهربونم یماه نگذشته یه نی نی سالم گذاشت تو دلم ک الان داره تو دلم تکون میخوره 😍

استارتر  عزیز من خودم بینهایت از زایمان طبیعی راضیم اولن که بین انقباضا فاصله هست طوری که تو زمان استراحت انگار نه انگار زایشگاهی خیالت راحت تجربه خودم بگم که اون اخرا خیلی مواد روان میخوردم انواع روغن و خاکشیر  چون با یبوست نمیشه زایید و لگنم ژنتیکی طوری بود که از پونزده روز قبل دوسانت باز شد و درنهایت بم زیر سه کیلو بود

من این هفته آزمایشاتم شروع میشه  چون ما دختر خاله و پسر خاله ایم و اینکه ما بچه میخوایم دعا کن ...

انشاالله ک هیچ مشکلی براتون پیش نیاد و خدا هم بشما و همه کسانی ک در انتظارن فرزند سالم و صالح عطا کنه

من این هفته آزمایشاتم شروع میشه  چون ما دختر خاله و پسر خاله ایم و اینکه ما بچه میخوایم دعا کن ...

عزيزم اينو بدون بدترين چيز استرس داشتنه من سر دخترم دكتر قشنك اب پاكي ريخت رو دستم كه اينم نميمونه چون ماه قبل اش سقط داشتم ولي موند بدون هيچ اذيتي نه استراحتي كردم نه چيزي همش به چيزاي خوب فكر كن 😍

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
استارتر  عزیز من خودم بینهایت از زایمان طبیعی راضیم اولن که بین انقباضا فاصله هست طوری که تو زم ...

منم یادم باشه ک انشاالله هفته های آخر اینارو بخورم

مرسی عزیزدلم😙