2777
2789

سلام

یه دختر سه و نیم ساله دارم و خونمون طبقه دومه

واحد پایینی ما یه خانم جوون ولی خیلی حساس به صدا هست و تا حالا چند بار واسه صدای پای بچه تذکر داده

دخترم انصافا  بچه آرومی هست و از وقتی اون خانم اینجوری گفته دائم دستش تبلت میدم که حتی راه نره خیلی خیلی بچه رو محدود کردم و لای منگنه گذاشتمش .ولی بازم همسایه ناراضی هست از ما

از ۸ صبح که دخترم بیدار میشه من چیکار کنم که اصلا سر و صدا نشه؟ خونه رو گذاشتیم واسه فروش. همش ۴ ماهه اومدیم این خونه

نمیدونم ولی واقعا ازاردهندس ندوعه اروم راه بره اوکیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تو رو خدا تو رو به امام حسین تاپیک صادقانه بهم بگین چند سال بهم میخوره رو گزارش میزنید،؟ خدا ...

از صبح دارم میبینم این پست رو تو تاپیکا میذاری 

برا اینکه راحت باشی 

تا ساعت ۱۲وقت داری ب نی نی یار یک لینک بدی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اول ک تبلت نده بچه چشماش ضعیف میشه دوم بچه کوچیکه دیگه اون خانمم هم باید یکم تحمل کنه 

به دخترت هم بگو آروم راه بره بدو بدو نکنه 

کارتون بزن براش ببینه 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

مقصر نه شمایید و نه همسایتون اون سقفا رو اگه بهتر میساختن دیگه صدا نمیرفت خونه قبلیم طبقه همکف بودم یه بار صدای پای بچه هاشون رو نشنیدم با اینحال که خودشون همیشه میگفتن فوتبال بازی میکنیم ببخشید که شما رو اذیت میکنیم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عزیزم بچت رو بذار مهدکودک ، از ۸ تا ۱

بعدم تا ۳،۴ بازی نشستی کنید، ساعت ۷ هم بخوابونش، حساسیت اون خانم هم مربوط به خودشه، اول صبح ظهر و شب باید رعایت کنید بقیه زمان ها مهم نیست واقعا

هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل فردی و فرهنگیه. ما هم همسایمون خیلی بیشعوره.

تنها کاری که میتونین بکنین اینه وقتی انشالله خواستین خونه جدید بخرین، اول ببینین همسایه هاتون چه افرادین. همسایه ای که نوجوان و کودک داره بدرد نمیخوره و ...