من یه دختر ۱۰ ساله و یه پسر ۷ ساله دارم. خیلی وقتا سر چیزای کوچیک با هم دعوا میکنن و خونه رو پر از سروصدا میکنن. نمیخوام همیشه بینشون داوری کنم یا طرف یکی رو بگیرم. شما چه تجربهای دارین؟ چی کار کنم کمتر دعوا کنن و یاد بگیرن با هم بهتر کنار بیان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منو داداشم همین بودیم ولی بزرگ که شدیم عین چی پشت هم هستیم و جون میدیم برا هم
طبیعی هست
باید بزاریشنون کلاس اضافه انرژی شون گرفته شه خسته کوفته شن بخابن
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
ول کن فقط بگو آروم تر خودشون رفیق میشن بزرگ میشن جونشونم واسه هم میدن
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
دختر من ۱۵ ساله است پسرم ۸ ساله مثه سگ و گربه هستن همش در حال دعوا و بزن بزن،،،،حالا اگه من بخوام یکیشونو دعوا کنم اون یکی ناراحت میشه ،،، یه چیزی میدم به پسرم میگه به خواهرمم بده ،،مواظب هم هستن خیلی،،،ولی خب خیلی با هم دعوا میکنن طوری که سرسام میگیرم