2777
2789
عنوان

بچه هام کلههه همو کندن

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 69 پست
حق داری واقعااا خسته کنندست

خودشم میچسبن بهم دیگه ول نمیکنن 

یعنی هی اروم میگم بعد داد میزنم باز محل نمیدن میگم بلند شم جفتتون رو زدم جدا میشن پسر کوچیکم که شره کامله اصلا کوتاه نمیاد 

ستاره میزنم به دیوار یه ذره کنترل میشن 

خدا حفظشون کنه🤩همین وروجک 3ماهه بزرگ شه داداششو میزنه 😂

مرسی عزیزم ♥️ 

اره خواهرم میگه اتفاقا چون دخترا زورگو ترن😂♥️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی تلاشمو میکنم ...هیچی نمیگم هی میان پیشم تعریف میکنن ...بعد که مثلا میگم دخترم تو بزرگتری نارا ...

عزیزم من بچه دومم تازه دنیا اومده طبق تجربه م حرف نمی‌زنم طبق مطالعه حرف میزنم این حرف که تو بزرگتری به شدت روان بچه رو داغون می‌کنه 

نگو این حرفو 

بدون اینکه قضاوت کنی ماجرا رو گوش بده و بهشون کمک کن یه فکری برای حل مسأله پیدا کنن  

مثلا یکی با اعتراض اومده پیشت میگه فلانی مداد منو شکونده اون یکی رو صدا بزن ماجرا رو از زبون اون هم بشنو بعد با جفتشون همدلی کن 

اینجا یه مداد شکسته و یه دفتر خط خطی داریم 

فلانی به نظر میرسه از اینکه مدادت شکسته به شدت ناراحت شدی انقدر ناراحت شدی که بخوای عصبانی بشی 

بعد رو به اون یکی شما هم چون دیدی دفترت خط خطی شده به حدی عصبانی شدی در حدی که بخوای مداد فلانی رو بشکنی 

اینجا یه مداد شکسته داریم و یه دفتر خط خطی که باعث عصبانیت هر دو نفر تون شده 

به نظرتون چی کار میشه کرد که هر دو نفر تون راضی باشید ؟ اصلا مجبور نکن به عذر خواهی مفاهیم ارزشی رو توی صحبت و گفتگو ها به بچه باید منتقل کنی اون لحظه فقط جو رو بدون اینکه حق رو به کسی بدی و قاضی باشی آروم کن و دعوت شون کن که فکر کنن و برای مشکلی که وجود داره یه راه حل پیدا کنن 

فقط یه قانون داشته باش کتک زدن همدیگه در هر صورتی به هر علتی ممنوعه ولی دعوا آزاده بچه باید دعوا کنه تا به مرور یاد بگیره چطوری تعامل کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم من بچه دومم تازه دنیا اومده طبق تجربه م حرف نمی‌زنم طبق مطالعه حرف میزنم این حرف که تو بزرگتری ...

بله کاملاااا درست میگین من واقعااا به دلیل مشغله ای که داشتم واقعاااا توی موضوع کوتاهی کردم ....الان که فکر میکنم باید با حوصله تر باشم بیشتر وقت بزارم

بله کاملاااا درست میگین من واقعااا به دلیل مشغله ای که داشتم واقعاااا توی موضوع کوتاهی کردم ....الان ...

آره قربونت برم خدا رو شکر که خودت آگاهی ، یه ذره طبیعی هم هست آدم مشغولیت پیدا می‌کنه یه سری چیزا رو یادش می‌ره که باید بهشون توجه می‌کرده ولی جای نگرانی نیست باز برمیگردی به اصل خودت و خدا رو شکر مسیر ارتباط با بچه ها قطع شدنی نیست میشه دوباره درستش کرد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85