2777
2789
عنوان

درمورد همکارم که پول قرض گرفته

133 بازدید | 10 پست

من تو دوتا مدرسه یکی راهنمایی یکی دبیرستانم ،معاون یکی از مدرسه ها بهم پیام داد که تو بد شرایطیم سه ونیم پول لازم دارم برام میریزی فقط تا وند ماه نمیتونم بدم منم خودم حقوق نگرفته بودم به همسرم گفتم ریخت بعد این معاونمون همش میگه من شیمی درمانی میکنم سرطان دارم و اینا

BabyFetus Ticker

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب امروز تو اونیکی مدرسه که بودم دیدم همه همکارا دارن صحبت اونو میکنن که تصادف کرده تقاص پس داده من هنگ کردم گفتم چرا باید تقاص پس بده گفتن انقد که از همه پول گرفته نداده به بهانه های مختلف 

BabyFetus Ticker
خوب امروز تو اونیکی مدرسه که بودم دیدم همه همکارا دارن صحبت اونو میکنن که تصادف کرده تقاص پس داده من ...

وای پس پولت پرید؟ مگه شما سال اول تدریستون نیست میبایس بگی من حقوق ندارم هنوز 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
نمیدونم والا اعصابم خورد شد چون از شوهرم گرفته بودم شرمنده میشم

حقوق گرفتی ب همسرت بده یا راستشوبگو حالا شاید داد ی مدت گذشت بهش بگو من ازشوهرم گرفتم پولشوبده!فرهنگی این شکلی ندیده بودیم!

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم