2777
2789

دیشب پیام داد صبح میام مدارکمو بردارم صبح دیدم نون گرفته اومده نشستیم صبحونه خوردیم یکم صحبت کردیم هنوزم سر همون حرفش هست که دوسم نداره اما قراره بریم مشاور و کمک کنه زندگیمونو بسازیم خودشم قبول داره از من ساده تر و دلرحم تر و مظلوم تر تو دنیا نیست گرچه امشبم رفته با دوستش بیرون ولی خب آروم ترم که یکم بینمون گرم شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیزم رحم کن به خودت عزیزم .

مگه میشه چنین چیزی اصلا

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

باورم نمیشه !

الان خوشحالی ینی ؟

با مردی ک واضح میگه دوسِت نداره  زندگیتم بسازی چ فایده آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شدیدا اختلال دوفطبی داره هرچندماه ی بار همینو میگه اما خب نمیتونه طلاقم بده

هم دیوانه س هم دوستت نداره هم رفیق بازه و بخ احتمال زیاد خیانتم میکنه بهت 

بعد چرا چسبیدی بهش؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵