2777
2789
عنوان

كيا بارداريه دومشونه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 63 پست
دختره يه دختر هم دارم

واقعا چي ميشد زمان به عقب برميگشت؟؟؟شما رژيمي چيزي نداشتيد برا پسر دار شدن؟؟؟؟كاش خدا جنسيت بچه هامونو عوض ميكرد برا من دختر ميشد برا شما پسر   فكر كن چي ميشد ؟؟؟

سلام.

منم باردارى دومم...

يه پسر دارم و خييييييلى دلم ميخواد دومى دختر باشه🙏

اما غربال اول گفت احتمال زياد پسره😔

منم الان راستش پشيمونم...

ميگم كاش جلوگيريمون سفت و سخت بود😔

همش حس ميكردم دختر باشه...

ته دلم همش غم دارم. ٣هفتست كه عميقاً غمگينم...

همسرم عاشق پسره و كلاً عاشق بچس...

همش ميگه غصه نخور، واسه سومى ميريم ivf كه خيالت راحت باشه، يه دخملى هم واسه دل تو مياريم...

من اما اصلاً نميتونم دلمو راضى كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. منم باردارى دومم... يه پسر دارم و خييييييلى دلم ميخواد دومى دختر باشه🙏 اما غربال اول گفت ا ...

حست رو دقيقا و عميقا درك ميكنم ،ولي باز خوبه شما به سومي هم فكر كردين ولي براي من سومي محاله  

اره احتمالا همیشه هم روزای تخمک گذاری یکی نیست. باید میرفتی سونو و بانظر دکتر اقدام میکردی. اما بازم ...

من دو تا پسر دارم. اولی رو دقیقا روزی که از پریود پاک شدم اقدام کردم، دومی رو دو روز مونده به پریودم بود. البته هر دو رو ناخواسته باردار شدم چون طبق نظر دکترها توی اون روزها اصلا نباید تخمکی در کار باشه منم جلوگیری نداشتم. الان دیگه مطمئنم توی همه ی روزها تخمکها هستن 😂

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
وای منم دومی رو دوست دارم پسر باشه.ولی فکر کنم از محالات باشه.پسر دارشدن سخته

انشالله كه دوميت پسر بشه نه بابا كجا سخته پس چرا براي ما بيچاره ها انقدر راحت ميشه 

منم تك دخترم. خواهر نداشتم. هميشه فكر ميكردم دختر دار ميشم و جاى خواهر نداشتمو پر ميكنه... اما خدا ...

آخ گفتي

منم برادر نداشتم عاشق پسرم كلي رژيم و دارو و زمانبندي اخرشم

ولي حالا ميگم انشاالله صحيح و سالم و صالح باشه از بدو تولدش تا اخرين لحظه عمرش

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
واقعا چي ميشد زمان به عقب برميگشت؟؟؟شما رژيمي چيزي نداشتيد برا پسر دار شدن؟؟؟؟كاش خدا جنسيت بچه هامو ...

من هم رژيم هم دارو هم زمانيندي

اما...

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
حست رو دقيقا و عميقا درك ميكنم ،ولي باز خوبه شما به سومي هم فكر كردين ولي براي من سومي محاله   ...

عزيزم واسه ما هم فعلاً در حد حرف هستش😔 با ٢تا پسربچه شيطون خيلى سخته بخواى به سومى فكر كنى...

راستی خانمهای که پسردار میشن میشه بگین غذاهای شما اکثراً چیه هست.چی میخورین خودتون وهمسر گرامی.بگین ...

هيچي والا همون غذاهايي كه همه مردم ميخورن،واقعا شما زنا براي چي دلتون ميخواد پسر داشته باشيد اونوقت ما بايد حسرت داشتن يه دختر تو دلمون بمونه