2777
2789
عنوان

كيا بارداريه دومشونه؟؟؟؟

2411 بازدید | 63 پست

من بارداريه دوممه خداروشكر صحيح و سالمه ولي نميدونم چرا به شدت احساس پشيموني دارم نميدونم با اين حس لعنتي چيكار كنم سه روزه فقط دارم اشك ميريزم تو رو خدا اگه تجربه اي داريد بياييد راهنماييم كنيد خيلي بهتون نياز دارم

۴ ماه از بارداری دومم میگذره .نی نی بغلمه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت حواستی باردلر شدی؟؟؟

به علت بهم ریختگی هورمونهاست

نگران نباش درست میشه

من که خودم و شوهرم عاشق بچه هستیم وقتی حامله شدم کلی افسردگی گرفتم که چرا حامله ام کم کم خدب شدم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
ميشه جنسيتشون رو بگيد؟؟؟؟

اولی پسر و دومی دختر

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
خوش بحالت ساناز جون كاش بچه ي دوم منم دختر ميشد يه پسر دارم دومي هم پسره ولي اصلا نميتونم با اين موض ...

اینو نگو خدا بهتر میدونه راضی باش به رضای خدا. عزیزم روز چندم پریود اقدام کردید. اگه دوست داری جواب بده.

لا تقنطوا من رحمت الله
خوش بحالت ساناز جون كاش بچه ي دوم منم دختر ميشد يه پسر دارم دومي هم پسره ولي اصلا نميتونم با اين موض ...

پس بخاطر همینه که ناراحتی طبیعیه عزیزم .منم از الان وحشت همه وجودمو گرفته که نکنه دومیم عین اولی بشه.مطمینم افسردگی میگیرم.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
اینو نگو خدا بهتر میدونه راضی باش به رضای خدا. عزیزم روز چندم پریود اقدام کردید. اگه دوست داری جواب ...

اصلا يادم نيست ولي چون دختر ميخواستم تو روزاي تخمك گذاري اقدام نداشتم ولي پسر شد