2777
2789

من خیلییییی دلم بچه میخواد، در روز در حالت عادی همش میگم دیگه باید بچه دار بشم.، 

ولی هر وقت جدی اقدام میکنیم من میترسم استرس میگیرم و قرص میخورم 

یه سوال دبگع،  اگه سه بار در سال اورژانسی بخوری چطور میشه، خیلی ضرر داره؟ 

اره خیلی ضرر داره از چی‌میترسی

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مجردی اسم بچمو انتخاب کرده بودم ولی ته دلم میدونم باید بعد بیست و پنج سالگی مامان بشم ولی نامزدم نمیزاره

خودم میدونم امادگیشو ندارم ک بیستو سه چهار سالگی مامان بشم 🥲

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

😂حین اقدام کلیپای پندار رو تو اینستا نگاه کن هرکی دیده اقدام کرده 😂😂بس که نااااااازههههه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اره خیلی ضرر دارهمن بدون امادگی باردار شدم اولاش خیلیی میترسیدم ولی الان خیلی خوشحالم بابت بچهام ماد ...

من ادم ایده ال نگرم. 

دوست دارم تو بهترین شرایط و موقعیت باردار بشم ک هیچ وقتم نمیاد

من ادم ایده ال نگرم. دوست دارم تو بهترین شرایط و موقعیت باردار بشم ک هیچ وقتم نمیاد

ما شرایطشو از لحاظ مالی داشتیم ومطمئن اینده ی بچهام در رفاه و چیزی به دلشون نمیمونه هرچی که باشه ازین میترسیدم که از پس بزرگ‌کردنشون برنیام یا مامان خوبی نباشم

💕