2777
2789
عنوان

خودکشی چقدر زیاد شده

120 بازدید | 15 پست

پری روز یه پسری از پل خودشو انداخت پایین دیشب یه زن و شوهر دعواشون بود بعد زنه خودشو انداخت پایین...

جالبش اینه خودمم تو فکرشم ولی نمیخوام خانوادم ناراحت شن اونوقت میبینم این همه آدم خودکشی میکنن پس من بدبخت چی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون خودمو دارم توضیح میدم

واقعا راست میگی تاحالا اینو از کسی نشنیده بودم 

آدم باید خودش بلند شه ولی کسی کنارش نباشه که تشویقش کنه درکش کنه بهش حق بده اشکاشو‌ پاک کنه باورش داشته باشه.... واقعا خرد میشه🙂

واقعا راست میگی تاحالا اینو از کسی نشنیده بودم آدم باید خودش بلند شه ولی کسی کنارش نباشه که تشویقش ک ...

حتی گاهی اوقات نیاز نیست کسی کنارش باشه فقط همین که ی کاری کنه که طرف فکر بکنه اهمیت داره بقیه راهو میتونه بره 

چه ربطی داره آدمه هااا ضربه میخوره کسی نباشه پیشش و ندونه چطوری بلند بشه جمع و جور کنه خودشو به مرور ...

اینا درست ولی من همچنان سر حرفمم

خودکشی راحت ترین کار برا فرار از مشکلاته

در حالی ک هیچ مشکلی نیست ک قابل حق نباشه

و ادمای ضعیف هم دنبال راحت ترین راهن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اینا درست ولی من همچنان سر حرفممخودکشی راحت ترین کار برا فرار از مشکلاتهدر حالی ک هیچ مشکلی نیست ک ق ...

البته که راحت ترینم نیست گاهی اوقات بهترین گزینه ست 

آدم بمیره ولی ارزش هاش رو زنده نگه داره خیلی بهتر ه

البته که راحت ترینم نیست گاهی اوقات بهترین گزینه ست آدم بمیره ولی ارزش هاش رو زنده نگه داره خیلی بهت ...

بهترین گزینه تغییر دادن زندگیه

من خودم متنفرم ازین جمله های انگیزشی ولی برا خودکشی لازم میدونمشون 

حالا اون تغییر یا باید با ادامه تحصیل و دانشگاه باشه

یا با ازدواج یا با حتی طلاق ولی خودکشی هرگز بهترین راه نیست

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بهترین گزینه تغییر دادن زندگیهمن خودم متنفرم ازین جمله های انگیزشی ولی برا خودکشی لازم میدونمشون حال ...

من نگفتم بهترین راهه همیشه 

آدم وقتی ضعیف بشه نتونه از خودش دفاع کنه باید تغییر کنه و این تغییر اکثریت اوقات خوب نیست دلیلشم اینه که کسی پیشش نبوده بگه چیکار کنه این تغییر میتونه از بین بردن ارزشاش باشه برای مراقبت از خودش که اکثر اوقات اتفاق میفته و فرد دچار اشتباهای متعددی میشه که جبران ناپذیره 

من که نمیتونم توی ی صفحه چتو و چند تا پیام همه اون احتمالات رو بهت بگم که چطور گاهی اوقات خودکشی وقتی کسی رو نداری بهترینه و این که من تشویق به انجام این کار هم نکردم صرفا نظری بود که از روی اصولی که زندگی بهم یاد داده بهت گفتم