2777
2789

مرده زنش چاق بوده باسنش بزرگ بوده بهش گفته خانوم باسنت اندازه ی یه لباسشویی 15کیلوییه😂😂😂

شب میشه مرده میگه خانم بیاپیشم بخواب زنه میگه نمیتونم لباسشویی مو به خاطر یه لنگ جوراب روشن کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

😶😶🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییییییییییی 😁

من شوهرمم خیلی با استعدادیم از این کل کلا زیاد داریم 🤣

تاپیک مشاعره با شوهرمو ببین ✌

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
ازدیروز تاحالامیخندم عجب جوابی داده به شوهرش😂😂😂

مرده انتظار این حرف دیگه نداشه

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم