2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواهر من اینجوریه کلا بچه ها عاشق خوراکین از دسر و کیک و میوه و تنقلات گرفته تا پاستیل لواشک و حله حوله 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خوراکی های مقوی بده 

کیک خونگی با عسل و سیب درست کن بدون شکر 

تو نون تست عسل و سرشیر بریز شبیه اسنک بده 

کاهو بده 

شیر و اوتمیل بده 

ژله درست کن 

میوه بده 

ساندویچ مرغ 

ناگت خونگی و ...

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

دوست خانوادگیمون دو تا بچه ۶ و ۹ ساله داره با یه نوزاد یک و نیم اون دوتا هر دوساعت باید یه چیزی بخورن یه روزخونشون آشپزی بود اینا از ساعت ۶صبح بیدار شدن صبونه خوردن هر دو ساعت نق نق کردن خوراکی وای دیوونه شدم 🤐🤐

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دوست خانوادگیمون دو تا بچه ۶ و ۹ ساله داره با یه نوزاد یک و نیم اون دوتا هر دوساعت باید یه چیزی بخور ...

منم دیوانه میشم بس میگن به خوراکی بده.

هر چی هم میگیرم زود تمامش میکنن.

منم دیوانه میشم بس میگن به خوراکی بده.هر چی هم میگیرم زود تمامش میکنن.

بنظرم بیشتر میوه بخر بده بهشون همش شیرینی و پفک و تنقلات بدی چاق میشن چربی میگیرن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️