2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بده(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه چهارتا سنتی اومدن خونه یجوری بودن انگار همه چی از نظرتون تموم شده بود از نگاه کردنشون بدم میومد ح ...

خب بعضی ها که معلومه دنبال یکی آن که بزارن خونه ازش کار بکشن و ...

لعنت بر هر نَری که 

اینکه عاشقانه شروع بشه خیلی مهم نیست، عاشقانه ادامه پیدا کنه خیلییی مهم ترهتو دوستی هم طرف تورو میبی ...

میگم که با سنتی هم اگه یکم فضا باز تر باشه مشکل ندارم ولی خونواده من مذهبی هستن امروز یکی اومد خواستگاری دیگه بیرون رفتن باهاش بنظرشون مسخرس مگه برای خرید عروسی و آزمایش با یه لشکر آدم ، یبار حتی داشتم عقد میکردم یه هفته مونده به عقد خدا کمکم کرد نشد

خب خودت حرف بزننبگو میخوام یا نمیخوامتو میخوای زندگی کنی باهاش خودت خانومش میشی پس خودت هم باید راضی ...

من چرا باید حق الناس گردنم باشه مگه اون پسری که مامانش براش آستین بالا زده عاشق چشم و ابروی منه 

نمیتونی پیش مشاور بری

چرا ولی چیزی درست نمیشه که بگم از خودم اختیار ندارم میخواد چی بگه بهم ، دوستام هم مثل خودم بودن با خونواده مذهبی ولی اونا رفتم با یکی آشنا شدن به فامیل سپردن بگن معرف اون پسره هستن و بعدش هم در قالب یه خواستگار سنتی اوکی دادن ولی من نمیتونم خودشون هم گاهی میگن نگار هیچ کاری بلد نیست اعصابم خرد میشه

یعنی کسی که خودش بپسنده و با خانوادش بیاد خواستگاری رو رد میکن؟؟خب خودت حرف بزن چرا ساکت میمونیجدی ص ...

حرف زدن با اینا فایده نداره خودشون هم اهل حرف زدن نیستن با داد و بیداد منظورشون میرسونن

چرا ولی چیزی درست نمیشه که بگم از خودم اختیار ندارم میخواد چی بگه بهم ، دوستام هم مثل خودم بودن با خ ...

اگه خانواده تون مذهبی هستن که خیلی موقعیت هست واسه خواستگار اومدن روضه، مولودی ، هیئت و مسجد ...

تازه توی جلسات این جور جاها معمولا معرف هست که مامانتون میشه بسپرن بهشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دقیقا شرایط تو رو داشتم خانواده مذهبی و  خودم درون‌گرا و بدون هیچ مردی توی زندگیم ولی ناچار شدم سنتی ازدواج کنم 

زندگی بدی ندارم به نسبت خوبه ولی این ربطی به اینکه ازدواج سنتی باشه یا عشق و عاشقی نداره اینکه قسمتت چی باشه تایین میکنه .

ولی این رو یادت باشه بعد ازدواج سنتی گاهی اوقات که دختر هایی رو که با عشق ازدواج کردن رو می بینی یه حسی قلقلک میده که کاش من مثل اون ها ازدواج میکردم با هیجان و پر شور نه بدوم هیچ حسی و شوقی مثل یه ربات .

ولی خب هیچ عشق و عاشقی هم تضمین خوشبخت شدن نیست 😊

اگه خانواده تون مذهبی هستن که خیلی موقعیت هست واسه خواستگار اومدن روضه، مولودی ، هیئت و مسجد ...تازه ...

مامانم که هیچی اصلا تو این عالم ها نیست می‌ره صلواتش می‌فرسته میاد خونه چندتا خواستگار از این جاها داشتم که مادرشان از من خوششون اومد ولی قبول نکردن اصلا کسی که خودش یا مادرش منو بپسنده قبول ندارن انگار من یه عیب و ایرادی دارم بنظرشون طرف دیوونس که ازم خوشش اومده

من دقیقا شرایط تو رو داشتم خانواده مذهبی و خودم درون‌گرا و بدون هیچ مردی توی زندگیم ولی ناچار شدم س ...

حق با توعه بالاخره هندونه در بستس ولی کاش میشد خواستگار رو بشناسم اینکه چجوری آدمیه تو خونواده بسته امکانش نیس