2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بده(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 95 پست
مامانم که هیچی اصلا تو این عالم ها نیست می‌ره صلواتش می‌فرسته میاد خونه چندتا خواستگار از این جاها د ...

عزیزم اگه خاله یا مامان بزرگت هستن باهاشون صحبت کن که با مامانت یه گفت و گویی درباره ازدواجت داشته باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با توعه بالاخره هندونه در بستس ولی کاش میشد خواستگار رو بشناسم اینکه چجوری آدمیه تو خونواده بسته ...

آره حتی اگه خانوادت قبول کردن تو مجبورشون کن زود عقد نکنی و پنج شیش ماه حتی شده بیشتر باهاش رفت و آمد کنی و کامل بشناسی بعد عقد کنی 

مامانم که هیچی اصلا تو این عالم ها نیست می‌ره صلواتش می‌فرسته میاد خونه چندتا خواستگار از این جاها د ...

پس کی باید خوشش بیاد از شما؟ ان اقا قراره با شما زندگی کنه دیگه 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
اخه من واقعا تو فضای بسته هستم وقتی خواستگار میاد خونوادم سریع میگن دوتایی نباید بیرون برید یکی باید ...

مادر خودت و مادر ایشون باهم برید پارک

شما اونور تر بشینید حرف بزنید

منم خانوادم مذهبی هستن 

اگر کسی رو قبول کنم با این شرایط باهاش حرف میزنم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من چرا باید حق الناس گردنم باشه مگه اون پسری که مامانش براش آستین بالا زده عاشق چشم و ابروی منه

گلم حق النفس

یعنی حقی که به خودت داری

اگر کسی رو نمی‌خوای بگو نمیخوام 

اونوقت اگر نگی و باهاش ازدواج کنی و دلت باهاش نباشه حق الفس رو رعایت نکردی به خودت ظلم کردی

میگم این گناهه

حق خودته بهشون بگو میخوای یا نه شاید اینبار به هم نخوره 

اگر دلت باهاشه که انشاالله به پای هم پیر بشید ولی اگر نیست بگو که نمیخوای 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

گلم حق النفسیعنی حقی که به خودت داریاگر کسی رو نمی‌خوای بگو نمیخوام اونوقت اگر نگی و باهاش ازدواج کن ...

اها ، اگه اینجوری باشه که شما میگی خیلی حق گردنمه پس ، چون خیلی جاها الکی کوتاه اومدم

اها ، اگه اینجوری باشه که شما میگی خیلی حق گردنمه پس ، چون خیلی جاها الکی کوتاه اومدم

عزیزم ازدواج میکنی دینت کامل میشه و آرامش میگیری

خیلی سخت گیری نکن 

اما اگر خوشت نیومد حق خودته 

بگو نمیخوام

ولی نه از سر لجبازی با خانوادت