2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی مهمه🚫

172 بازدید | 25 پست

یه سوالی داشتم از خانومای قشنگ اینجا

شما اگه با یه اقایی ازدواج کنین و هیچ علاقه ای بهش نداشته باشین علاوه بر علاقه نداشتن اون خیلی محدودتون کنه تووهمه چی تو درس خوندن 

کار کردن

لباس پوشیدن

ارایش کردن 

تو همه چی بهت گیر بده و اجازه انجام کاریو بهت نده

ارتباطتو با دوستات قطع کنه

و. وقتی کنار مادرت خوشحالی اون بزنه حالتو خراب کنه

تو پول خرج کردن خسیس باشه

منطقش به منطقت نخوره

فکراتون بهم نخوره

شما تو این زندگی میمونین؟

یا جدا میشین؟

اینکه حسرت خیلی کارا به دلتون بمونه و نتونین به چیزایی خواستین برسین 

خیلی ذهنم درگیر این موضوع شده 

لطفا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا تا میای حرف بزنی میگن فوری پیشنهاد طلاق نده ولی این مورد فقط طلاق

قبلا میترسیدم برای طلاق

الان نمیترسم فقط‌میخوام ببینم اینکه منم میخوام طلاق بگیرم خودخواهیه یا ن

فقط میخوام خودمو نجات بدم و زندگی ک میخوامو بسازم

ن خودخواهی نیست که خودت نجات بده

الان یه مثال بزنم

مثلا هفته پیش خونه ی مادرشون مهمونی بود

من ازش خواستم بهم تو کارا کمک کنه چون تقریبا دست تنهام و حال جسمی خوبی نداشتم 

ولی اون بهم گف این کارا وظیفه من نیست من. ب عنوان بزرگتر میشینم و اگ پاشم بهت کمک کنم مسخرم میکنن و دستم میندازن

مگه کسی ب همسرش کمک کنه باید نگران این موضوع باشه؟

من مجردم و تمایلی به ازدواج ندارم اما اگر روزی بخوام ازدواج کنم حتما برام مهمه که با اون مرد تفاهم احساسی و تفاهم فکری داشته باشم... یعنی مثلاً عرض میکنم، من خودم زیاد آدم رمانتیکی نیستم خب اگر با یه آدم احساسی و رمانتیک ازدواج کنم مسلماً عرصه برای هر دومون سخت میشه، یا دوست دارم از نظر فکری باهم هماهنگ باشیم من مثلاً خیلی عاشق مطالعه هستم و خب دلم میخواد همسرم هم مثل خودم اهل مطالعه باشه و باهم تبادل اطلاعات کنیم و از هم چیزی یاد بگیریم نه اینکه فقط با مردی زندگی کنم که غریزه های همدیگه رو تامین کنیم و اگر همسرم از نظر احساسی فکری باهام هماهنگ نباشه قطعا به اون زندگی پایان میدم چون جداً معتقدم هدف از ازدواج رشد و بالندگی و تکامل روحی انسان در کنار همسرشه نه صرفاً تامین نیازهای فیزیولوژیک

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من مجردم و تمایلی به ازدواج ندارم اما اگر روزی بخوام ازدواج کنم حتما برام مهمه که با اون مرد تفاهم ا ...

منم دقیقا همین منظورمه و حس میکنم ایشون فقط بخاطر نیاز جنسیشونه ک ازدواج کردن 

من جان بودم همین امروز می رفتم کارای طلاق میکردم خوب دلی داری

من راجب این موضوع با یه بزرگتر صحبت کردم

گفت اول خوب فکر کن ببین شاید بتونی درست کنی و طلاق نگیری

من خیلی درباره همه چی باهاش اروم صحبت میکنم ولی اون اصلا گوش ب حرف نمیره حتی مامان بزرگ باهاش صحبت میکنه اون گوش ب حرف نمیره

همش فکر میکنم اگر قراره با حرف زدن درست شه که شاید تو تایمی که نامزد هستیم اره

ولی بعدش ک زیر یه سقف رفتم باهاش و بخواد اذیت کنی چی

برای همین اخرین فکری که به ذهنم میرسه طلاق : )