2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی مهمه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
من راجب این موضوع با یه بزرگتر صحبت کردمگفت اول خوب فکر کن ببین شاید بتونی درست کنی و طلاق نگیریمن خ ...

خب اگه هنوز نرفتید زیر یه سقف که بهتره تازه مردا زمان نامزدی خودشون خوب نشون میدم اینکه همین الان معلومه چی هست وای به اون موقع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا میترسیدم برای طلاقالان نمیترسم فقط‌میخوام ببینم اینکه منم میخوام طلاق بگیرم خودخواهیه یا نفقط م ...

تمومش کن 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

نکات منفیش از حد سازش و اینا گذشته 

و واقعا زیاده 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

منم با کسی که دوسش نداشتم ازدواج کردم 

ولی خوب از اونور ازادم گذاشته و کار به کارم نداره 

موضوع رو قابل تحمل کرد و ادامه دادم 

البته اوایل یکی دوبار اومد گیر بده قشنگ توپیدم بهش پارش کردم  

دست و پاشو جمع کرد 

البته فکرش به فکرمم نمیخورد 

قبولشم نداشتم 

و دررررررد کشیدم تا عادت کردم 

فقط بابت کار و درس و اینا اوکی بود 

ولی خوب دیگه الان دوسش دارم و عادت کردم و خانواده خودمو دارم 

البته فکرش به فکرمم نمیخورد قبولشم نداشتم و دررررررد کشیدم تا عادت کردم فقط بابت کار و درس و اینا او ...

برای هیچکاری کوتاه نمیاد حداقل برام اسون تر شه تحمل کنم اصلا هیچی