2777
2789
عنوان

اونا که لاپاراسکوپی کردن بیان عکس شکممو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 17314 بازدید | 104 پست
راست میگی پس همینکارو میکنم به نظرم رقایی خوبه اسم مرجان و فرشته حقیقتم شنیدم اما فکر نمیکنم به پ ...

آره رقایی دکتر خوبیه اما زیاد اجازه نمیده صحبت کنی و کار خودشو میکنه زیاد خوش اخلاق نیست. مرجان حقیقتم فقط برای زایمان طبیعی خوبه برای ناباروری و اینا اصلا تجربه ای نداره. فرشته حقیقتم بد نیست که تازگی دیسک کمر گرفته دیگه کم میره مطب و مریضاشو معرفی میککه به یه دکتر دیگه. من تمام این دکترا رو دور زدم باورت میشه؟ پیش همشون چند تا نسخه ویزیت شدم. آخر سر تصمیم گرفتم برم پیش رقایی چون سقط مکرر داشتم اون خیلی حالیشه توی سقط. از نظر هزینه هم وجدان داره. مثل مرکز نیس که فقط پول بگیره

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
ممنون عزیزم. کاش زودتر میدونستم لاپاراسکوپیمم میرفتم اونجا انجام میدادم اینجا پول 6 بار لاپاراسکوپی ...

عزیزم من چندبار توی نی نی سایت اطلاع دادم به همه از هزینه هاش

که همه بدونن

حیف به گوش شما نرسید

چقد عوضی ان بعضیا.

ماهم فقط دو نفر لاپاراسکوپی شدیم یک نفرم تحریک تخمدانیش زیاد بود نگهش داشته بودن بدنش اب نیاره

بخاطر ما سه نفر سه تا پرستار وایسادن که تقریبا هیچیمونم نبود.منو که اصلا الکی نگه داشتن.

این کاراشون خوب بود ولی مثلا تخت خصوصی نداره

همراه قبول نمیکنن

شوهرم بنده خدا بیرون توی ماشین خوابید تو اون سرما.البته سوییت و اینا خیلی اون اطراف هست برای کرایه اما شوهرم منو با اون وضع بیهوشی و ... دیده بود اصلا دلو دماغ هیچی نداشته پشت درمرکز خوابید

سوییتا از شبی سی تومن به بالا به نسبت امکاناتش

شمارمو برات میفرستم توی پیام

اگه اطلاعاتی خواستی

یا تواستی بری خبر بده

اگه وسیله نداری شاید ما دو الی سه ماه دیگه اگه باردار نشدم بریم

اگه خواستی بیاین باهم بریم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم دو سال پيش فقط دو سه روز درد داري خيلي زود خوب ميشي برشها بستگي به نوع بيماري طرف دا ...

گل خانوم  لاپاراسکوپی شما بخاطر چی بود؟

مشکلتون چی بود و اگه واسه بارداری بود چند وقت بعد حامله شدین؟

آره رقایی دکتر خوبیه اما زیاد اجازه نمیده صحبت کنی و کار خودشو میکنه زیاد خوش اخلاق نیست. مرجان حقیق ...

به نظرت من با این چسبندگیم و پلی کیستیک بودنن پیش کی برم حالیش باشه؟

سقطو اینا نداشتم

نمیدونی چیکار کنم نافم عفونت نکنه یه وقت؟ من الان رفتم حموم و پانسمانشم کندم پرستاره گفت بهش صابون ...

نه انقدر بهت چرک خشک کن زدن بعد از عمل، مطمئن باش عفونت نمیکنه. خود این پانسمان ها هم ضد باکتری هست

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
عزیزم الان رفتم سراغ اخرین تاپیکت 😍😍😍😍😍😍 امروز انتقال داری از خدا میخوام شبو نصفه شب مجبور ...

مرسی از دعای خوبت. نه عزیزم انتقال نداشتم، بررسی اندومتر داشتم که خوب نبود متاسفانه.دکتر گفت دو ماه فعلا به اندومتر استراحت بده تا بعد

مرسی از دعای خوبت. نه عزیزم انتقال نداشتم، بررسی اندومتر داشتم که خوب نبود متاسفانه.دکتر گفت دو ماه ...

انشا الله دوما دیگه مشکلت رفع شده باشه

این دوماه شبا راحت بخواب و خوش بگذرون با همسرت که دیگه بعدش نمیتونی

انشا الله دوما دیگه مشکلت رفع شده باشه این دوماه شبا راحت بخواب و خوش بگذرون با همسرت که دیگه بعدش ...

مرسی عزیزم. انشالله همه منتظرا زود مامان شن

گل خانوم  لاپاراسکوپی شما بخاطر چی بود؟ مشکلتون چی بود و اگه واسه بارداری بود چند وقت بعد حامل ...

نه واسه بارداري نبود

يه كيست داشتم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
عزیزم من چندبار توی نی نی سایت اطلاع دادم به همه از هزینه هاش که همه بدونن حیف به گوش شما نرسید چ ...

ممنون عزیزم لطف داری .مرسی از اطلاعات و راهنمایی کاملت گلم. اگه خواستم آی وی اف کنم حتما میرم اونجا. پول زیادی که نداریم بدیم به این کلانتر و احمدی 😕 هر خبری شد توی پیام بهت اطلاع میدم دوستم. بازم مرسی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
به نظرت من با این چسبندگیم و پلی کیستیک بودنن پیش کی برم حالیش باشه؟ سقطو اینا نداشتم

به نظرم همین کلانتر و احمدی و اینا کلا واسه ناباروری خیلی خوبن اما هم دیر نوبت میدن هم سرشون شلوغه یکم گیج میزنن هم هزینه هاشون بالاس. اما اولین نوبتتو که موفق بشی بگیری دیگه نوبتای بعدیتو زود میدن. هر موقع دکتر گفت باید بهت نوبت بدن. فقط ویزیت اول خیلی سخته. از الان نوبت بگیر که دیگه تحت نظرشون باشی. یه سر برو مرکز بگو عمل کردم میخوام دکتر کلانتر ببینتم. ببین زودتر بهت نوبت میدن. شاید زودتر نوبت دادن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
به نظرم همین کلانتر و احمدی و اینا کلا واسه ناباروری خیلی خوبن اما هم دیر نوبت میدن هم سرشون شلوغه ی ...

اره راس میگی بهتره همینکارو کنم

آهان خب یه دفه لوله چپتم باید باز میکردن. منم تنبلی تخمدان دارم. نمیدونم شوک دادن یا نه اما میدونم ک ...

لازم نیست مجدد عکس رنگی بگیری؟؟

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم
لازم نیست مجدد عکس رنگی بگیری؟؟

نه دیگه فکر نکنم .دکتر که چیزی نگفت. موقع لاپاراسکوپی مایع حاجب رو رد میکنن از داخل لوله ها دیگه مشخص میشه که مایع عبور میکنه یا نه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍