2777
2789
عنوان

اونا که لاپاراسکوپی کردن بیان عکس شکممو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 17317 بازدید | 104 پست
به نظرم اول برو پیش همونی که عملت کرده. خودش بهتر میدونه چیکار کرده و راهنماییت میکنه. اگه خواستی بع ...

اخه چون یزده دردسر داره دوباره رفتن اونجا

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اول برو پیش همونی که عملت کرده. خودش بهتر میدونه چیکار کرده و راهنماییت میکنه. اگه خواستی بع ...

رقایی رو راحت میشه ازش نوبت گرفت؟

اصفهان خب گرونتره من زنگ زدم به منم گفت همین قیمتا میشه تازه یزد اگه بسیج فعال باشی خودت یا شوه ...

جدی؟ چقد خوب. منم اگه قرار شد آی وی اف کنم میام یزد انشالا. پس دکتر افلاطونیان بهترین دکتره. درسته؟ 

میشه آدرس مرکزو بهم بدی؟ اونجا هم اسمش مرکز ناباروریه؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
جدی؟ چقد خوب. منم اگه قرار شد آی وی اف کنم میام یزد انشالا. پس دکتر افلاطونیان بهترین دکتره. درسته؟& ...

اره اصلا اسم دکتر افلاطونیان رو بزن توی نت بیشتر از صد صفحه برات باز میکنه.

درمانهای ناباروریو این دکتر توی ایران توسعه داد.

الان توی این مرکز از ده سال پیش دارن IVMمیکنن ولی جاهای دیگه هنوز رشدی نداشتن.

اسمش مرکز علوم تولید مثل صفاییه است.

خیابون تیمسار فلاحی.خیابان بوعلی

اخه چون یزده دردسر داره دوباره رفتن اونجا

خب پس همینجا برو مرکز ناباروری نشون بده به یکی از دکتراش. البته قبل از هر کاری میگن باید تشکیل پرونده بدی که هزینش 70 تومنه حدودا. وگرنه هیچ کاری برات انجام نمیدن تا پرونده نداشته باشی. اینجا خیلی پول میچاپن از آدم 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
جدی؟ چقد خوب. منم اگه قرار شد آی وی اف کنم میام یزد انشالا. پس دکتر افلاطونیان بهترین دکتره. درسته؟& ...

کریمی زاده و افلاطونیان خیلی غولن اونجا.

بعدش دکتر داوره

من بقیه رو نمیشناسم.

به نظرم هزینه رایگان با یه دکتر خیییلی تاپ خیلی ایده ال و ارمانیه.

ولی از الان بهت بگما.به نظرم بساری شدن توی مرکزش یه جوریه.اصلا حس بیمارستانو اینا نداره.ولی دکتراش اصلا تو فاز پول و اینا نیستن و واقعا دلسوزن.

بعضی از همین دکترا توی بیمارستان مادر یزد هم هستن فکر کنم بیمارستان خصوصیه

رقایی رو راحت میشه ازش نوبت گرفت؟

اونم من مهر ماه که رفتم برای 14 آذر بهم نوبت داد. تقریبا 2-3 ماه بعد بهت نوبت میده. اگه میخوای تحت نظر یه دکتر خوب باشی از الان نوبت بگیر که چند ماه دیگه بری پیشش دیگه حداقل خیالت راحته که دکترت خوبه. من که پوستم کنده شده توی این راهها

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
خب پس همینجا برو مرکز ناباروری نشون بده به یکی از دکتراش. البته قبل از هر کاری میگن باید تشکیل پروند ...

حالا اونجاهم اینجوری بود که باید تشکیل پرونده میدادی

اما ۵هزار هزینه تشکیل پرونده

۱۳ هزار هرینه ازمایش اسپرم که برای همه بار اول انجام میدن و فقط ارمایشگاه خودشونو قبول دارن

و حدودا ۴۰ تومن هزینه سونو داخلیته که دو سه تا دکتر کاملا میان درونتو می کاون!! 😂😂

من یه ربع روی تخت خوابیده بودم سه نفر سونوم کردن

و حدودا ۱۳ تومنم هزینه ویزیته دکتره

اره اصلا اسم دکتر افلاطونیان رو بزن توی نت بیشتر از صد صفحه برات باز میکنه. درمانهای ناباروریو این ...

ممنون عزیزم. کاش زودتر میدونستم لاپاراسکوپیمم میرفتم اونجا انجام میدادم اینجا پول 6 بار لاپاراسکوپی رو ازم گرفتن تازه حالمم بد بود نباید مرخصم میکردن عصر برای اینکه کسی توی مرکز نباشه و خودشون میخواستن برن خونه مرخصم کردن با اون حالم 😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
اونم من مهر ماه که رفتم برای 14 آذر بهم نوبت داد. تقریبا 2-3 ماه بعد بهت نوبت میده. اگه میخوای تحت ن ...

راست میگی

پس همینکارو میکنم

به نظرم رقایی خوبه

اسم مرجان و فرشته حقیقتم شنیدم اما فکر نمیکنم به پای رقایی برسن

دکتر خودمم خانجانی بود

گفت بیا لاپاراسکوپیت کنم ولی اون فقط خانواده عمل میکنه هزینش برا یه شب با دستمزد دکتر میشد حدودا چهار تومن.

خانجانی بداخلاقه یه کم نمیذاره ادم حرف بزنه ولی تشخیصش خوبه

حالا اونجاهم اینجوری بود که باید تشکیل پرونده میدادی اما ۵هزار هزینه تشکیل پرونده ۱۳ هزار هرینه از ...

آهان. خب بازم خیلی ارزونتر از اینجاس. اینجا این 70 تومن فقط برای تشکیل پرونده و ویزیت یه دکتره. همین. آزمایشام حدود 317 تومن شد. آزمایش اسپرم همسرمم صدو خورده ای 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
خوش به حالت اصلا نمیتونم صاف وایستم نمیتونم از کابینت بالایی چیزی بردارم  کش میاد  ...

من انجام دادم دو سال پيش

فقط دو سه روز درد داري خيلي زود خوب ميشي

برشها بستگي به نوع بيماري طرف داره 

براي من يكي تو نافم بود يكي روي دلم و يكي كوچيك زير دلم خيلي زودم خوب شد

نگران نباش

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏