2777
2789
عنوان

اونا که لاپاراسکوپی کردن بیان عکس شکممو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 17333 بازدید | 104 پست
باشه عزیزم حتما. انشالا که زود زود نتیجه بگیری و خوش خبر باشی

توهم همینطور گلم.برات ارزوی عوض کردن پوشک پر از جیش بچه هات و گاز گرفتناشونو ارزو میکنم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
من شانسکی زیر دست دکتر داور عمل شدم.خیلی اسمو رسم داره اونجا. ولی با دکتر افلاطونیانم میتونستم عمل ...

انشالا که موفق باشی گلم و زود یه دوقلوی خوشگل موشکل بیاری. هر کاری کردی بهم یه پیام بده خبر بده از خودت .خوشحال میشم بشنوم باردار شدی. راستی الان با لاپاراسکوپی چیکار کردن دقیقا برات؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون سوراخ های دورش مال سوزن هایی که باهاش گاز رو وارد میکنن. منم داشتم

عزیزم

الان رفتم سراغ اخرین تاپیکت

😍😍😍😍😍😍

امروز انتقال داری

از خدا میخوام شبو نصفه شب مجبور بشی از خواب نازت بزنی و بیدار بشی به نی نی تپلوت شیر بدی و شبا با صدای گریه اش بخاطر گرسنگی بیدار بشی😍😍😍😍😍😘😘😘😘

انشالا که موفق باشی گلم و زود یه دوقلوی خوشگل موشکل بیاری. هر کاری کردی بهم یه پیام بده خبر بده از خ ...

پلی کیستیک بودم

تخمدان راستمو کوتر کردنو شوک بهش دادن

ذخیره تخمدانین بالاس

هورمون شیرمم(پرولاکتین)بالا بود که با یک دوره درمان شد

قاعدگی نامنظم داشتم

توی لاپارا گفت لوله ی چپت چسبندگی داشته و ماده حاجب ازش رد نشده و تقریبا به لگنم چسبیده بوده.گفت دستکاریش نگردیم و تخمدان چپتو کوتر نکردیم که مشکلت عود نکنه.

درواقع الان یه تخمدان دارم و نمیدونستم

نمیدونی چیکار کنم نافم عفونت نکنه یه وقت؟ من الان رفتم حموم و پانسمانشم کندم پرستاره گفت بهش صابون ...

پرستار به من گفت برو توی حمام با شامپو شستشو بده زخماتو بعد از حمام هم با سشوار از دور خشک کن همین. باید خشک نگهش داری که عفونت نکنه. به من سفکسیم هم دادن 2 بسته که بخورم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
پرستار به من گفت برو توی حمام با شامپو شستشو بده زخماتو بعد از حمام هم با سشوار از دور خشک کن همین. ...

مرسی گلم

من ترسیدم شامپو بزنم

ولی خشکش میکنم

به من داکسی سایکلین داد و گفت هر ۱۲ ساعت با دوتا لیوان اب بخورم

پلی کیستیک بودم تخمدان راستمو کوتر کردنو شوک بهش دادن ذخیره تخمدانین بالاس هورمون شیرمم(پرولاکتین ...

آهان خب یه دفه لوله چپتم باید باز میکردن. منم تنبلی تخمدان دارم. نمیدونم شوک دادن یا نه اما میدونم که لوله هامو باز کردن انگار

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
آهان خب یه دفه لوله چپتم باید باز میکردن. منم تنبلی تخمدان دارم. نمیدونم شوک دادن یا نه اما میدونم ک ...

د همین منم غصه اینو میخورم چرا بازش نکردن

به نظرت زنگ بزنم شماره مطب دکترو گیر بیارم ازش بپرسم تلفنی؟یا برم همین اصفهان پیش یه دکتر و شرح حال جراحیمو نشونش بدم؟

مرسی گلم من ترسیدم شامپو بزنم ولی خشکش میکنم به من داکسی سایکلین داد و گفت هر ۱۲ ساعت با دوتا لیو ...

خب همینم آنتی بیوتیکه فرقی نمیکنه. بخور 

عفونت نمیکنه نگران نباش

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
د همین منم غصه اینو میخورم چرا بازش نکردن به نظرت زنگ بزنم شماره مطب دکترو گیر بیارم ازش بپرسم تلفن ...

به نظرم اول برو پیش همونی که عملت کرده. خودش بهتر میدونه چیکار کرده و راهنماییت میکنه. اگه خواستی بعدش برو پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شو. منم 10 روز دیگه میرم پیش کلانتر بعدشم واسه دکتر رقایی نوبت گرفتم. حدود 12 روز دیگه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
چقد خوب گرفتن. من یه صبح تا عص اونجا بودم فقط .1800 گرفتن نامردا

اصفهان خب گرونتره

من زنگ زدم به منم گفت همین قیمتا میشه

تازه یزد اگه بسیج فعال باشی خودت یا شوهرت و نامه از بسیج ببری تا سه ملیون و نیم

یعنی تقریبا تا سه بار میتونی رایگان ای وی اف بشی(البته داروهاش ازاده که برای یک بار ای وی اف میشه تقریبا پونصد)

ولی یزد یه حسنی داره

راحت تر از بقیه استانا میتونی به دکترای خوبش دسترسی داشته باشی.

مثلا من راحت میتونستم با افلاطونیان عمل بگیرم