2777
2789
عنوان

اونا که لاپاراسکوپی کردن بیان عکس شکممو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 17297 بازدید | 104 پست
اره اتفاقا از داخلم درد دارم کمر درد پریود دارم دکتر شما کلانتره؟یا اجمدی؟ چطوری میتونم یه جلسه ب ...

باید بری مرکز نوبت بگیری واسه 4 ماه بعد  برای دکتر کلانتر بهت نوبت میدن و برای دکتر احمدی 2 ماه بعد. من چون پیش خودش عمل کردم 10 روز دیگه باید برم ببینتم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری مرکز نوبت بگیری واسه 4 ماه بعد  برای دکتر کلانتر بهت نوبت میدن و برای دکتر احمدی 2 ماه ...

۱*یعنی اگه برم مرکز و اصرار کنم که فقط میخوام دکتر احمدی ببینتم میتونم خودشو ببینم؟؟؟؟

۲*ادرس مرکز رو لطف میکنی گلم؟؟؟

۳*احمدی بود خوش اخلاق بود یا کلانتر؟؟؟

من قبلا پیش یه دکتر اخمو رفتم که جرات نداشتم باهاش حرف بزنم.

واسه همین اونی رو میخوام که بتونم حداقل دو خط شرح حال بدم بهش و تند تند حرفمو قطع نکنه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
ولی اگه بهت زمان داده برای نزدیکی رعایت کن حتی اگه دردت بیاد.تاجایی که میدونم احتمال حاملگی بعد لاپا ...

من 10 روز دیگه باید برم پیشش. ولی قبلش گفت یه مدت بعد عمل طبیعی اقدام کن اگه باردار نشدی اونوقت بریم سراغ آی وی اف و اینا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من 10 روز دیگه باید برم پیشش. ولی قبلش گفت یه مدت بعد عمل طبیعی اقدام کن اگه باردار نشدی اونوقت بریم ...

ای وای.نمیدونم توهم اینجوری هستی یا نه.ولی من خیلی ترسیدم وقتی گفتن ای وی اف.

۱*یعنی اگه برم مرکز و اصرار کنم که فقط میخوام دکتر احمدی ببینتم میتونم خودشو ببینم؟؟؟؟ ۲*ادرس مرکز ...

عزیزم هر کی دفعه اول میره اونجا اصلا برای دکتر احمدی و کلانتر بهش نوبت نمیدن و دکترای دیگه ویزیت میکنن. منم اول دکتر حیدری ویزیتم کرد بعد فرستادنم پیش کلانتر. برای دکتر احمدی زودتر نوبت میدن من پیشش نرفتم تاحالا اما میگن خوش اخلاق نیست ولی تجربش خیلی زیاده و استاد کلانتر بوده. برای کلانترم 4 ماه بعد نوبت میدن اون خوش اخلاقه. حالا بازم برو ببین چی میگن .اگه میخوای حتما تحت نظر خودشون باشی تشکیل پرونده بده و اول هر دکتری که بهت گفتن برو پیشش اشکالی نداره. اینا همشون زیر دست احمدی و کلانتر هستن و کارشون از دکترای بیرون خیلی بهتره. آدرسشم خیابون مشتاق نزدیک پل غدیره. از هر کی سوال کنی بهت نشون میدن. سرراسته

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
ای وای.نمیدونم توهم اینجوری هستی یا نه.ولی من خیلی ترسیدم وقتی گفتن ای وی اف.

وای آره منم میترسم دیگه غلط بکنم عمل کنم .فکر میکنم بعد لاپاراسکوپی باردار بشیم دیگه انشالا. توکل بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم هر کی دفعه اول میره اونجا اصلا برای دکتر احمدی و کلانتر بهش نوبت نمیدن و دکترای دیگه ویزیت میک ...

دست گلت درد نکنه

میخوام برم زودتر این کارای پرونده رو بکنم که اگه تا دوماه دیگه حامله نشدم هم برم یکی از این دکترای اونجا ویزیتم کنن بعد برم دوباره یزد.

اخه یزد لامصب هزینش خیلی خوبه.

ای وی افش با دارو تقریبا یکو نیم در میاد برای کسایی که سنشون بالا نباشه و حاملگی اولشون باشه.

اگه دیدم نشد میرم تلاش میکنم یه دو قلو دختر و پسر انتقال بدن برام. ودیگه وسلام

وای آره منم میترسم دیگه غلط بکنم عمل کنم .فکر میکنم بعد لاپاراسکوپی باردار بشیم دیگه انشالا. توکل بخ ...

توکل برخدا.

تنها امیدم همینه.

من اخبارمو توی نی نی سایت میذارم.توهم اگه کاری کردی منو هم ریپلای کن 

دست گلت درد نکنه میخوام برم زودتر این کارای پرونده رو بکنم که اگه تا دوماه دیگه حامله نشدم هم برم ی ...

خواهش میکنم عزیزم

عه یزد اینقد ارزونه؟ چقد خوب. خب پس همونجا پیگیری کن و برو دکتر که انشالا زودتر نتیجه بگیری. من شنیدم کارشونم خوبه اونجا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
توکل برخدا. تنها امیدم همینه. من اخبارمو توی نی نی سایت میذارم.توهم اگه کاری کردی منو هم ریپلای کن ...

باشه عزیزم حتما. انشالا که زود زود نتیجه بگیری و خوش خبر باشی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
خواهش میکنم عزیزم عه یزد اینقد ارزونه؟ چقد خوب. خب پس همونجا پیگیری کن و برو دکتر که انشالا زودتر ن ...

من شانسکی زیر دست دکتر داور عمل شدم.خیلی اسمو رسم داره اونجا.

ولی با دکتر افلاطونیانم میتونستم عمل بگیرم فقط یه کم دیر میشد و منم عجله داشتم.اگه قرار بر کاشتو اینا شد میرم دنبال افلاطونیان

عزیزم اون سوراخ های دورش مال سوزن هایی که باهاش گاز رو وارد میکنن. منم داشتم

مرسی گلم

رفتم الان حموم دیدمشون

اول فکر میکردم سوزوندن

ولی الان به نظرم همونه که شما میگی

عزیزم اون سوراخ های دورش مال سوزن هایی که باهاش گاز رو وارد میکنن. منم داشتم

نمیدونی چیکار کنم نافم عفونت نکنه یه وقت؟

من الان رفتم حموم و پانسمانشم کندم

پرستاره گفت بهش صابون و شوینده نزن ولی اگه داشتی سرتو میشستی و کف لیزر خورد تا اونجا اشکالی نداره

ولی من میترسم

کاری نمیشه کرد که صد درصد عفونت نکنه؟