2777
2789

فقط همینا رو دارم الان 🙉

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارانی بپز چرا سوپ وقتی هیچیشو نداری

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

معلومه ک نمیشه

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بله سوپ گوش ماهی 

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم و سپس زردچوبه و نمک را اضافه میکنیم و بعد از آن رب را اضافه کرده و تفت میدهیم و نعنا خشک و نخود های پخته را اضافه میکینم و آب مرغ را میریزیم و هم میزنیم و درب قابلمه را میگزاریم تا جوش آید.

2

بعد از جوش آمدن چون نخود ها پخته هستن ،شلز ها را اضافه کرده و هم میزنیم ،وقتی شلز ها پخت سوپ آماده اس.

بعد از پخت آبلیمورا اضافه کرده و تمام.

مواد لازم

2 پیاله ماکارانی فرمی (شلز)

1 عدد پیاز

1 قاشق غذا خوری رب

2 کاسه آب مرغ

نصف پیاله نخود

1 قاشق غ خ آبلیمو

نعنا خشک یک ق خ

زردچوبه ،نمک

ماکارانی بپز چرا سوپ وقتی هیچیشو نداری

برا سرما

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چرا سوپ؟پاستا با سس گوجه درست کن

برا سرما عزیزم