الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
احتمالا از اول اخلاقاشو میدونستی باهاش ازدواج کردی ، لباس پوشیده بپوش و سعی کن رعایت کنی
بی خیال من اوایل ازدواج خیلی با حجاب بودم ولی وقتی فهمیدم چقدر کثیفه وادای پیغمبرا رو در میاره منم دیگه عادی رفتار میکنم و چادر رو گذاشتم کنار ولی حجابم خوبه خودش یه هول خیانتکاره من از خودم مطمئنن تا حالا به هیچ مردی فکر هم نکردم چه قبل ازدواج چه الان
یعنی قبل ازدواج متوجه این اخلاقش نشدی؟ آخه اصلا چیز کوچیکی نیست، عملا داره حق یه زندگی معمولی و معاشرتهای عادی رو ازت میگیره. الان سه تا راه داری یا باهاش کنار بیای و به خواست اون رفتار کنی یا تغییرش بدی یا ازش جدا شی
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم