2777
2789
عنوان

شوهرم مدام تو مهمونیا بهم چشم غره میره یا اخم وتخم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 51 پست
یعنی قبل ازدواج متوجه این اخلاقش نشدی؟ آخه اصلا چیز کوچیکی نیست، عملا داره حق یه زندگی معمولی و معاش ...

تغییر که نمیکنه ولی نسبت به اوایل ازدواج بهتر شده اوایل با اینکه چادر هم میزدم کلی بهم تهمت میزد وکتکم میزد الان جرئت کتک زدن نداره ولی حسابی با حرفاش رو مخمه

بی خیال من اوایل ازدواج خیلی با حجاب بودم ولی وقتی فهمیدم چقدر کثیفه وادای پیغمبرا رو در میاره منم ...

مردایی ک خیانت میکنن همیشه استرس اینو دارم نکنه زنم انتقام بگیره نکنه خیانت کنه

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال من اوایل ازدواج خیلی با حجاب بودم ولی وقتی فهمیدم چقدر کثیفه وادای پیغمبرا رو در میاره منم ...

😐

الان فهمیدیم مشکل اقا چیه چون خودش درست نیست فکر میکنه تو هم مثل خودشی!

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

مردها به هر جا بیشتر نگاه کنن میگن اونجا رو بپوشون

دقیقا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر وقت می‌خوام باهاش برم بیرون همش استرس میگیرم من حجابم کاملا معمولیه بی حجاب نیستم ولی یه جور نگام ...

میغهمم چی میگی

مثل بابای منه

این کاراش باعث میشه اصلا اعتماد به نفس نداشته باشم و جرئت نکنم هیچ کاری کنم یا چیزی بگم

من فقط یبار سر ی چیزی با مامانم بحثم شد، برگشت گفت از فردا آرایش نمیکنی انقدررررر بهم بر خورد که تا چند ماه نمیتونستم باهاش عادی حرف بزنم، فرداش آرایش کردم چیزی نگفت

خداروشکر هیچوقت گیر نمیدن

تصور اینکه ی مردی بخواد بهم گیر بده دیوونم میکنه

خدا بهت صبر بده

شوهر منم یکم حساس من تو خونه می‌پوشم لباس نشونش میدم که دیگه اونجا چیزی نگه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

کارمون از دعوا گذشته تازه خودش خیلی هیزه

همین دیگه خودشون ذاتشون خرابه فکر می کنن بقیه هم مثل خودشونن

یه بنده خدایی یه شوهر بددل داشت یه بار باهاشون رفتم بیرون بازار ،می خواستیم از خیابون رد بشیم به زنش اجازه نداد موقع راه رفتن هم یهو می رفت پشت زنش راه می رفت بعد یه دفعه می رفت پهلوی راستش راه می رفت یهویی مس پیچید پهلوی چپش راه می رفت

حالا زن بیچاره اش هم یه مانتو کلفت و بلند پوشیده بود روش هم چادر سرش کرده بود و فقط دماغش دیده می شد 

تقصیر زنش هم بود زیادی رو داده بود به مرتیکه ،چند وقت بعد هم مرده خیانت کرد به زنش 

تو رو خدا از حقت دفاع کن و اصلا بهش رو نده ،خانم باش با وقار باش ولی خودت باش نه به خاطر اون مردک و اصلا هم ازش نترس